Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

New trend coming from "By nature" ~ part 1


Καλησπέρα beauties!!! 

Τώρα που η άνοιξη μας έδειξε για τα καλά το πρόσωπό της, πολλές εταιρείες άρχισαν να μας παρουσιάζουν τις πιο καινούργιες συλλογές τους!

Διάλεξα αυτά που με εντυπωσίασαν περισσότερο και θέλω να τα μοιραστώ μαζί σας!


Nέα σειρά Luxury SPA Cosmetics της Βy Nature με Καλλυντικό Μαργαριτάρι κ Έλαιο Τριαντάφυλλου! 


Βασίζεται στα πολύτιμα θαλασσινά μέταλλα του καλλυντικού μαργαριταριού που δρουν κατά της πρόωρης γήρανσης στο δέρμα, χαρίζουν ελαστικότητα κ λάμψη
και για το λόγο  αυτό ονομάζονται ελιξήριο της νεότητας!

Θέλετε να δείτε από τι αποτελείται η σειρά;


  • Βιολογικό Ροδόνερο


Ροδόνερο από βιολογικά-οργανικά τριαντάφυλλα damascus που παράγεται με την αργή απόσταξη ροδοπετάλων, μια τεχνική που αναπτύχθηκε στην αρχαία Περσία. Ακόμη και οι αρχαίοι Έλληνες και Ρωμαίοι τη χρησιμοποίησαν για να εκμεταλλεύονται τις ευεργετικές επιδράσεις του ροδόνερου. Είναι εξαιρετικό για ενυδάτωση και σύσφιξη, με αντιφλεγμονώδεις και θεραπευτικές επιδράσεις. Αποκαθιστά την ισορροπία του pH και υποστηρίζει την πρόληψη των ουλών. Το ερεθισμένο δέρμα γίνεται λείο και αναγεννάται επιταχύνοντας τη θεραπευτική διαδικασία. Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος - ότι καλύτερο για το ξηρό και ευαίσθητο δέρμα! Μπορείτε να το εφαρμόσετε οποιοδήποτε στιγμη της  ημέρας: το πρωί κάτω από το make-up, κατά τη διάρκεια της ημέρας για ανανέωση του δέρματος (π.χ. κατά την διαμονή σας σε κλιματιζόμενα κτίρια ή κατά τους ζεστούς καλοκαιρινούς μήνες) και το βράδυ για τον καθαρισμό του δέρματος μετά την αφαίρεση του μακιγιάζ. PARABEN FREE.

  • Κρέμα Χεριών με Καλλυντικό Μαργαριτάρι κ Έλαιο Τριαντάφυλλου


Τα χέρια μας καθημερινά εκτίθενται σε ακραίες καιρικές συνθήκες. Η κρέμα χεριών περιέχει το μοναδικό shea butter με τις εξαιρετικές μαλακτικές και προστατευτικές ιδιότητες, και αξιοποιεί τα ευεργετικά αποτελέσματα των πολυτελών συστατικών του από καλλυντικό μαργαριτάρι και εκχυλίσμα τριαντάφυλλου . Τα μαργαριτάρια ονομάζονται «ελιξίριο ομορφιάς" χάρη στο περιεχόμενο τους από πολύτιμα μέταλλα της θάλασσας που αναζωογονούν, αναγέννούν & ενυδατώνουν το δέρμα. Το μοναδικό εκχύλισμα από άγρια τριαντάφυλλα υποστηρίζει την αντι-γήρανση, αποκαθιστά την ελαστικότητα του δέρματος, μειώνει τις επιπτώσεις του ήλιου και αποτρέπει την απώλεια υγρασίας από το δέρμα. Επιπλέον, η πολυτελής κρέμα χεριών εμπλουτίζεται με αναγεννητική macadamia , λάδι καρύδας , θρεπτικό λάδι σταφυλιού, θεραπευτική και ηρεμιστική πανθενόλη και  γλυκερίνη. Χάρη σε όλα αυτά τα πολύτιμα φυσικά συστατικά παρέχει έντονη φροντίδα στο δέρμα και το αφήνει βαθιά αναγεννημένο, ενυδατωμένο, προστατευμένο και απαλό. Η κρέμα είναι ελαφριά, απορροφάτε γρήγορα και δεν αφήνει λιπαρή αίσθηση στα χέρια. Με καθαρό floral άρωμα τριαντάφυλλου και τόνους λευκού κρίνου αφήνει το δέρμα σας ευχάριστα αρωματισμένο. PARABEN FREE.

  • Πολυτελές Body Lotion


Μαλακτικό, ενυδατικό και μαλακό γαλάκτωμα σώματος, φυτικής προέλευσης, εκμεταλλεύεται τα θετικά αποτελέσματα των πολυτελών συστατικών του όπως τα καλλυντικά μαργαριτάρια και τα εκχυλίσματα τριαντάφυλλου.Τα Μαργαριτάρια ονομάζονται «ελιξίριο της νεότητας». Χάρη στο περιεχόμενο των πολύτιμων θαλασσινών μετάλλων που αναζωογονούν, αναγεννούν , ενυδατώνουν το δέρμα και το προστατεύουν από τις δυσμενείς περιβαλλοντικές επιπτώσεις. Δρα κατά της πρόωρης γήρανσης του δέρματος, επαναφέρει την ελαστικότητά , τη λάμψη και αποτρέπει την απώλεια νερού από το δέρμα. Εκτός από μαργαριτάρια και έλαια τριαντάφυλλου η λοσιόν σώματος περιέχει εξαιρετικά θρεπτικό λάδι από καρύδια και αμύγδαλα. Αρωματίστε το δέρμα σας με απαλούς τόνους αγνού τριαντάφυλλου και λευκού κρίνου.PARABEN FREE.

  • Πολυτελές Αφρόλουτρο


Αυτό το εξαιρετικό gel ντους εκμεταλλεύεται τα θετικά αποτελέσματα των πολυτελών συστατικών του. Περιέχει καλλυντικά μαργαριτάρια και εκχυλίσματα τριαντάφυλλου. Τα μαργαριτάρια είναι πλούσια σε πολύτιμα θαλάσσια μέταλλα για αναζωογόνηση και ενυδάτωση του δέρματος. Μοναδικά κατά της πρόωρης γήρανσης του δέρματος, επαναφέρουν την ελαστικότητά του και αποτρέπουν την απώλεια νερού από το δέρμα. Επίσης περιέχει έλαια από μείγμα καρυδιού , καλαμποκιού και πανθενόλης. Επιπλέον, είναι αρωματισμένο με απαλούς τόνους αγνού τριαντάφυλλου και λευκού κρίνου που κάνουν το μπάνιο σας χαλαρωτικό,αναζωογονητικό και πιο ευχάριστο.PARABEN FREE.

  • Πολυτελές Σαμπουάν


Χάρη στη μοναδική σύνθεση του βασισμένη στο εκχύλισμα μαργαριταριών και τριαντάφυλλου, φύτρα καλαμποκιού, έλαια από καρύδι και πανθενόλη, αυτό το απαλό σαμπουάν παρέχει στα μαλλιά σας απόλυτη φροντίδα, την υγρασία, γυαλάδα και προστασία από τις ρίζες των μαλλιών μέχρι τις άκρες τους. Το τριαντάφυλλο θρέφει τα λεπτά και ταλαιπωρημένα μαλλιά,τα καλλυντικά μαργαριτάρια παρέχουν γυαλάδα και προστασία από τις δυσμενείς περιβαλλοντικές επιπτώσεις.Η πανθενόλη έχει ευνοϊκές επιπτώσεις στην ποιότητα των μαλλιών και την ανάπτυξη τις τρίχας και το έλαιο από εκχύλισμα φύτρου καλαμποκιού παρέχει ελαστικότητα και υγρασία στα μαλλιά. Χάρη στο υπέροχο άρωμα λουλουδιών τα μαλλιά σας αποκτούν ένα συναρπαστικό και φρέσκο άρωμα. PARABEN FREE.

Πως σας φαίνονται; Έχετε δοκιμάσει προϊόντα από την εταιρεία; Εγώ όχι ακόμα οπότε είμαι ανοιχτή σε προτάσεις!!!



Follow me on

               
  



2 σχόλια:

  1. Δεν έχω δοκιμάσει κάποιο από αυτά, αλλά από πλευρά συσκευασίας/look κ' μόνο, είναι... ΑΝΟΙΞΗ, βρε παιδί μου!!!
    ;-)
    Φιλάκια πολλά!!!
    Καλό βράδυ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook