Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

Οι τυχεροί που κέρδισαν τον θησαυρό είναι......

To Treasure Hunt τελείωσε ! 

Ήρθε λοιπόν η ώρα που πολλές από εσάς περιμένατε!  Το μυστικό θα αποκαλυφθεί !!!!! Ο θυσαυρός θα περάσει πλέον στους κατόχους του! Είστε έτοιμες να δείτε τι έκρυβε το σεντούκι των The Body Shop αλλά και ποιοι το κέρδισαν;;;;


Πριν την ανακοίνωση της τυχερής νικήτριας θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ τα The Body Shop για τα υπέροχα δώρα αλλά και όσες κοπέλες έλαβαν μέρος στο διαγωνισμό για τα καλά τους λόγια!!! Πραγματικά με συγκίνησαν πάρα πολύ!!!!

Μην σας κρατάω όμως σε αγωνία...........................................

Τα δώρα λοιπόν ήταν 2 και ήταν και τα δύο αρώματα από την νέα τους σειρά με άρωμα καρύδα και moringa!!!Οι τυχερές είναι οι

Ειρήνη Τσίμπρου κέρδισε το άρωμα καρύδα

Maria Christ κέρδισε το άρωμα moringa

Η κλήρωση έγινε μέσω του random.orgΣυγχαρητήρια κορίτσια!!!!!!!!!!!! Σας εύχομαι να είστε πάντα τυχερές!!!!!!!!!!!!!!!


Οι τυχερές νικήτριες θα ενημερωθούν και μέσω mail και θα πρέπει μέχρι την Παρασκευή  22 Μαρτίου του 2013 να επικοινωνήσουν μαζί μου για να μου στείλουν την διευθυνσή τους έτσι ώστε να τους αποσταλλεί το δώρο τους από την εταιρεία.  Σε αντίθετη περίπτωση θα κληρωθεί καινούργια νικήτρια στη θέση όποιας κοπέλας δεν απαντήσει.Το δώρο θα σταλεί από την εταιρεία και δεν ευθύνομαι σε πιθανή καταστροφή ή απώλειά του.

Αυτά λοιπόν για την ώρα!!!!!!!!!!!! Σας ευχαριστώ και πάλι πάρα πάρα πολύ για την στήριξη! Να περάσετε υπέροχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Follow me on

                 
  

2 σχόλια:

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook