Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

New Winner from the Mastic Spa Giveaway


Καλησπέρα beauties!!!

Νομίζω ότι μια τυχερή θα πάρει ενα Χριστουγεννιατικο δώρο που σίγουρα δεν περίμενε.... 

Στο Διαγωνισμό  Mastic Spa πριν λίγο καιρό μια από τις νικήτριες δεν επικοινώνησε μαζί μου στο διάστημα που σας είχα αφήσει.Έτσι στη θέση της κληρώνεται σήμερα μια νέα νικήτρια.


Jump In and


Η τυχερή που κέρδισε το Liposvelte Cream από τα Mastic Spa ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ήταν η Φανή Τσαγκάρη. Η ΝΕΑ νικήτρια λοιπόν είναι η

Katialena VihouΣυγχαρητήρια! Να είσαι πάντα τυχερή εύχομαι!!!!!!!


Η τυχερή νικήτρια θα ενημερώθει και μέσω mail (οπότε δεν υπάρχει περίπτωση συνωνυμίας.) 


Πρέπει να επικοινωνήσει μαζί μου μέχρι και την Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012, για να μου στείλει την διευθυνσή τους έτσι ώστε να της αποστείλει η εταιρεία το δώρο της. Σε αντίθετη περίπτωση θα κληρωθεί καινούργια νικήτρια στη θέση της.Το δώρο θα σταλεί από την εταιρεία και δεν ευθύνομαι σε πιθανή καταστροφή ή απώλειά του.Και όπως λέει μια φίλη: "Don't be a cheater and unsubscribe now that the giveaway is closed... I'll know..."

 
p.s. Από δω και πέρα κάθε Κυριακή θα υπάρχει ανοιχτό blog hop για 24 ώρες. Λεπτομέρειες για το τι είναι το blog hop θα βρείτε εδώ! Μην ξεχνάτε να επιστρέφετε κάθε Κυριακή!!!!

If you are big on all things internet, please subscribe to my blog and/or join the fan club on Facebook Cute&GirlyDMS , or Twitter CuteandGirlydms, or you can do all three!!!!!!!!!!!glitter text generator

1 σχόλιο:

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook