Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

New Trend from Neal Yard Remedies!


Δημιουργείστε ιδιαίτερη αρωματική ατμόσφαιρα στο σπίτι με τη νέα σειρά Home Fragrances της Neal’s Yard Remedies. Η σειρά περιλαμβάνει κεριά, αρωματικά χώρου και spray με 3 διαφορετικές δράσεις: 

  • Balancing για ισορροπία, με περγαμόντο και πατσουλί.
  • Calming για χαλάρωση, με τριαντάφυλλο και γεράνι.
  • Energising για ενέργεια, με πορτοκάλι, γρέιπφρουτ και μέντα.


Τα κεριά είναι χειροποίητα και παράγονται σε μια οργανική φάρμα στην ακτή της Κορνουάλης, από 100% οργανική μίξη κεριού μέλισσας και κεριού από βότανα. Για την παρασκευή τους δεν χρησιμοποιούνται  πετρελαιοειδή και κερί παραφίνης όπως επίσης καπνός και  βλαβερά τοξικά. Περιέχουν αιθέρια έλαια και η τοποθέτηση γίνεται με τα χέρια στα γυάλινα βάζα, ενώ η καύση τους διαρκεί περίπου 60 ώρες.

Τα αρωματικά χώρου (reed diffusers) περιέχουν μίγμα φυσικών αιθέριων ελαίων (πιστοποιημένων  από το FSC- Food Supplement Company) το οποίο απορροφάται από τα ειδικά στικ από αειφόρες πηγές. Το άρωμα απελευθερώνεται αργά και διαρκεί περίπου 6 εβδομάδες.  Δεν περιέχουν συνθετικά αρώματα.
Τα spray μεταμορφώνουν άμεσα την ατμόσφαιρα του χώρου. Περιέχουν φυσικά και οργανικά αιθέρια έλαια, χωρίς συνθετικά αρώματα και χωρίς οινόπνευμα.


 
p.s. Από δω και πέρα κάθε Κυριακή θα υπάρχει ανοιχτό blog hop για 24 ώρες. Λεπτομέρειες για το τι είναι το blog hop θα βρείτε εδώ! Μην ξεχνάτε να επιστρέφετε κάθε Κυριακή!!!!

If you are big on all things internet, please subscribe to my blog and/or join the fan club on Facebook Cute&GirlyDMS , or Twitter CuteandGirlydms, or you can do all three!!!!!!!!!!!glitter text generator

1 σχόλιο:

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook