Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

Skinlike Foundation από την Erre Due ~ Review

Κι όμως δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. 

Μπορεί να με γοήτευσαν οι υποσχέσεις του και να με εντυπωσίασε η κατάμαυρη σικάτη συσκευασία του όμως δεν βιάστηκα... 

Το δοκίμασα για περίπου 2 μήνες και τώρα μπορώ να σου πω με σιγουριά πως εδώ μιλάμε για ΑΓΑΠΗ αφού πρόκειται για ένα από τα ωραιότερα liquid foundation που έχω δοκιμάσει!

Πρόκειται για το Skinlike Foundation από την Erre Due.


Η εταιρεία υποστηρίζει ότι αφήνει μία μοναδική αίσθηση άνεσης στην επιδερμίδα η οποία διαρκεί όλη μέρα. Ενώ η εξαιρετικά λεπτή σύνθεσή του ταυτίζεται απόλυτα με την επιδερμίδα σαν "δεύτερο δέρμα" προσφέροντάς της φυσική κάλυψη. 

Η αλήθεια είναι πως κάτι τέτοιο ακούγεται πραγματικά δελεαστικό. Δε νομίζετε;;; Ποια γυναίκα άλλωστε δεν θα ήθελε ένα foundation που να της δίνει την αυτοπεποίθηση αλλά και την κάλυψη που επιθυμεί χωρίς να φαίνεται;

Αυτός ήταν και ο λόγος που σχεδόν αμέσως άρχισα τις δοκιμές. 



Εμφάνιση

Έχει μία σικάτη κατάμαυρη συσκευασία και ένα πολύ ιδιαίτερο καπάκι που κλέβει τις εντυπώσεις. Το μπουκάλι είναι πλαστικό, πράγμα που το καθιστά ιδανικό ακόμα και για τα ταξίδια μας. Ενώ το στόμιό του είναι κατάλληλο ώστε να βγαίνει ακριβώς τόσο προϊόν όσο χρειάζεται χωρίς να γίνονται υπερβολές και σπατάλες. 


Άρωμα

Το συγκεκριμένο foundation δεν διαθέτει άρωμα οπότε πιστεύω ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και από τις γυναίκες αυτές που τις ενοχλούν τα έντονα αρώματα ή τους προκαλούν πονοκέφαλο.



Εφαρμογή

Αυτό όμως που με εντυπωσίασε δεν είναι άλλο από το προϊόν αυτό καθαυτό. Έχει μία πραγματικά βελούδινη υφή και απλώνεται το ίδιο εύκολα τόσο με το αγαπημένο μου πινέλο όσο και με το beauty blender μου. Έχει μία μέτρια κάλυψη όμως κάνει εξαιρετική δουλειά εξαφανίζοντας τις κοκκινίλες μου και στα σημεία που επιθυμώ μπορώ να βάλω λίγο παραπάνω ώστε να ενισχύσω την κάλυψή του. Λατρεύω όμως τόσο το ότι όσο και να βάλω πραγματικά δεν φαίνεται όσο και το ότι καλύπτει με ένα πραγματικά υπέροχο τρόπο τους πόρους μου χωρίς να χρειάζεται να έχω χρησιμοποιήσει πριν κάποιο ειδικό primer.


Στο τέλος πάντα το σετάρω με την αγαπημένη μου translucent πούδρα και το αποτέλεσμα είναι όχι μόνο εντυπωσιακό αλλά διαρκεί πραγματικά όλη μέρα. 


Αυτό που για μένα όμως το κάνει ιδιαίτερο είναι ότι ότι τα επιλεγμένα συστατικά που περιέχει στόχο έχουν να κάνουν το πρόσωπό μας απίστευτα απαλό, λείο και φωτεινό ενώ έχει και ενυδατικές και αναπλαστικές ιδιότητες. Περιέχει τέλος και Spf 15 για να μας προστατεύει από τον ήλιο. 

Κι αν το σκέφτεσαι ακόμα δεν έχεις παρά να κάνεις μία βόλτα στο κοντινότερο κατάστημα καλλυντικών και να το δοκιμάσεις. 

Πριν φύγεις όμως θα ήθελα να μου πεις πιο είναι το δικό σου αγαπημένο foundation.

Μέχρι την επόμενη φορά 

Μην ξεχνάς να αγαπάς και να φροντίζεις τον εαυτό σου.




~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Τιμή : 18€
Ποσότητα : 30ml
Διάρκεια ζωής : 12 μήνες
5 αποχρώσεις , paraben free

5 σχόλια:

  1. πιστεύεις οτι ταιριάζει σε λιπαρές επιδερμίδες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. νομίζω ότι πρόκειται για ένα πραγματικά υπέροχο προϊόν το οποίο όμως θέλει σετάρισμα με πούδρα αν χρησιμοποιηθεί από πολύ λιπαρές επιδερμίδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook