Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Sephora Giveaway

Τέσσερα χρόνια τώρα μοιραζόμαστε καθημερινά τις δικές μας beauty στιγμές, τις δικές μας σκέψεις αλλά και όλα όσα κάνουν εμάς τα κορίτσια χαρούμενα εδώ στο Cute&GirlyDMS γιατί 


Θα ήμουν άδικη λοιπόν αν δεν αναγνώριζα την αγάπη και την στήριξή που μου έχετε προσφέρει τόσο απλόχερα όλα αυτά τα χρόνια. Αυτός είναι και ο λόγος που θέλησα να σας πω για μια ακόμα φορά, ευχαριστώ με το δικό μου τρόπο...

Σκέφτηκα λοιπόν να αφιερώσουμε αυτό το μήνα στην αγάπη, και να τον συνοδεύσουμε με έναν υπέροχο διαγωνισμό!!!

Για να πάρεις μέρος δεν έχεις παρά να συμπληρώσεις τη φόρμα :




ΤΥΧΕΡΗ ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΕΙΝΑΙ η συμμετοχή 130 και αναδείχθηκε μέσω του random.org και το όνομά της είναι:

Μελίνα Μουρούζη

  • Συγχαρητήρια!!!! Να είσαι πάντα τυχερή

Η νικήτρια έχει ενημερωθεί και μέσω e-mail.

Αν δεν κερδίσατε μην στεναχωριέστε... Σε λίγο θα ξεκινήσει ένα καινούργιο giveaway στο blog μας. Σας περιμένω όλους!

Και μην ξεχνάς:





Και μην ξεχνάς:

Dreams are like stars,
you may never catch them
but if you follow them
they will lead you to your destiny

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Όροι του διαγωνισμού:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

1 τυχερός θα κερδίσει την παλέτα Sephora της φωτογραφίας.

Για να πάρετε μέρος στο Giveaway μας, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

* Κάντε like στην σελίδα μου στο Cute&GirlyDMS στο facebook ( link εδώ ) Μην ξεχάσετε να συμπληρώσετε στη φόρμα συμμετοχής το όνομα του προφιλ σας στο facebook. Η συμμετοχή αυτή δεν είναι υποχρεωτική.

* Κάντε like και share την φωτογραφία του facebook που θα βρείτε εδώ.  Μην ξεχάσετε να πατήστε το check box στην φόρμα για να επιβεβαιώσετε την συμμετοχή σας. Η συμμετοχή αυτή δεν είναι υποχρεωτική.

* Συμπληρώστε το ονοματεπώνυμό σας και το e-mail σας στη φόρμα συμμετοχής προκειμένου να μπορέσω να επικοινωνήσω μαζί σας αν είστε ένας από τους τυχερούς νικητές. Η συμμετοχή αυτή είναι υποχρεωτική.

* Μην ξεχάσετε να πατήστε το check box στην φόρμα για να επιβεβαιώσετε ότι συμφωνείτε με τους όρους του διαγωνισμού. Η συμμετοχή αυτή είναι υποχρεωτική.

Η συμμετοχή σας για να θεωρηθεί έγκυρη πρέπει να είναι μέσα από την φόρμα συμμετοχής. Τα σχόλια και τα like στο facebook για συμμετοχή στο διαγωνισμό δεν θα θεωρούνται έγκυρα αν δεν συνοδεύονται από την συμπλήρωση της φόρμας. Συμμετοχές για τον διαγωνισμό στα σχόλια κάτω από την ανάρτηση δεν θα γίνουν δεκτές.

Το giveaway ανοίγει την 1 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 18.30 και κλείνει την 15 Φεβρουαρίου του 2016 στις 23.59 και μπορούν να λάβουν μέρος όλοι όσοι διαμένουν στην Ελλάδα. Πρέπει να είστε άνω των 18 για να λάβετε μέρος και αυτό γιατί θα πρέπει να μου στείλετε προσωπικά σας στοιχεία αν κερδίσετε (όπως Όνομα, Διεύθυνση και τηλέφωνο). 

Ο νικητής θα αναδειχθεί με τυχαία επιλογή και θα ανακοινωθεί εδώ στο blog σε αυτό το ίδιο άρθρο την επόμενη της λήξης του διαγωνισμού. Θα ενημερωθεί ασφαλώς μέσω mail για το δώρο που κέρδισε. Μην ξεχάσετε να ελέγξετε ότι λάβατε το νικητήριο e-mail και ότι δεν πρόκειται για συνωνυμία. Ο τυχερός θα έχει 7 ολόκληρες μέρες να επικοινωνήσει μαζί μου και να μου στείλει τα στοιχεία του για να του αποσταλεί το δώρο του. Αν ο νικητής δεν απαντήσει στο παραπάνω χρονικό περιθώριο, θα κληρωθεί νέος νικητής στην θέση του. Η αποστολή του δώρου θα γίνει από εμένα. Το δώρο θα σταλεί με απλό ταχυδρομείο. Δεν φέρω καμία ευθύνη σε περίπτωση καταστροφής ή απώλειας του δώρου κατά την αποστολή.   Tο δώρο προσφέρεται από εμένα με μοναδικό σκοπό να σας πω ευχαριστήσω για την στήριξη που μου προσφέρετε όλα αυτά τα χρόνια. Δεν πληρώνομαι για την διεξαγωγή του διαγωνισμού.  Η συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.


Μέχρι την επόμενη φορά μην ξεχνάς να αγαπάς και να φροντίζεις τον εαυτό σου!!!


Καλή επιτυχία !!!










12 σχόλια:

  1. Μας κακομαθαίνεις!!! χαχαχα...ευχαριστούμε πολύ!! φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. φανταστικο δωρο....ευχαριστουμε πολυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τελειοοοο δωροοοοοοοοοοοο το θελω πολυ!!!!!! ευχαριστουμε πολυυυυυυυυυ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. υπέροχες αποχρώσεις για όλες τις στιγμές σας ευχαριστουμε ..και αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καταπληκτικη ....ευχαριστουμε πολυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. fbερμιονη τσαπακιδου eyxaristoyme!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  7. Oνειρεμένο δώρο!! Ευχαριστούμε πολύ!! Facebook: Πετρούλα Φιλίππου - GFC: phaos

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook