Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

Αρωμα Πολυτελειας

Γεια σας και πάλι αγαπημένες μου! 

Η αλήθεια είναι ότι τον τελευταίο καιρό ένιωθα τόσο κοντά σας αλλά ταυτόχρονα και τόσο μακρυά. Ένιωθα ότι ήθελα να κάνω προσπάθειες να σας φτάσω, να σας μιλήσω αλλά ταυτόχρονα ότι κάτι τέτοιο δεν είχε νόημα. Έκανα μάλιστα κάποιες αναρτήσεις τις οποίες αγκαλιάσατε με πολύ αγάπη αλλά ακόμα και αυτές τις έκανα έχοντας ένα σφίξιμο στην καρδιά.

Η φίλη Πόπη όμως, απο το Beauty My Life είπε χτες αυτό που ήθελα να πω και γω τις τελευταίες 15 μέρες. Αυτό ακριβώς που σκεφτόμουν αλλά δεν είχα βρει τις λέξεις να εκφράσω. Με έκανε μάλιστα να καταλάβω γιατί πρέπει να είμαι εδώ μαζί σας και να μοιραζόμαστε παρέα, τώρα πιο πολύ από ποτέ, τις μικρές χαρές και τα όνειρά μας για μια καθημερινότητα γεμάτη πολλές πολλές Cute&Girly στιγμές!

Δεν θα περιμένουμε λοιπόν λεπτό. Ξεκινάμε αμέσως τώρα κάνοντας μια νέα, φρέσκια αρχή!

Κάθε τέτοια αρχή όμως θέλει και εξομολογήσεις. Γι' αυτό και γω θα μοιραστώ μαζί σας την τελευταία beauty αμαρτία μου...!!!

Θα ξεκινήσω λέγοντάς σας ότι για αυτή την αμαρτία δεν έφταιγα εγώ αλλά η αγαπημένη μου αδερφούλα. Από καιρό βλέπετε ήξερα ότι έψαχνε ένα τρόπο να ανανεωθεί και να φροντίσει τον εαυτό της. Ήρθε λοιπόν το Beauty Test Box την κατάληλη στιγμή για να μου χαρίσει ακριβώς το δώρο που ήθελα να της κάνω για τα γενέθλιά της! 

Το Jurlique Middle Age Box είχε γραμμένο το όνομά της και τις θερμότερες ευχές μου!

Δεν θέλω βέβαια να σας πω τι περιείχε το δικό της Box γιατί αυτό το ξέρετε ήδη. Όσο για τις εντυπώσεις της είμαι σίγουρη ότι θα τις διαβάσετε στο δικό της post στο blog ParentsLandGr.   

Με αφορμή όμως την αγορά αυτή μπήκα σε μεγάλο πειρασμό. Κοίταξα προσεκτικά όλα τα κουτιά και παρατήρησα ότι υπήρχε ένα που ήταν σαν να ήταν φτιαγμένο για μένα. Συγκέντρωνε όλα εκείνα τα προϊόντα που ήθελα να δοκίμασω από την εταιρεία Jurlique τα τελευταία δύο χρόνια. Τι κι αν δεν τα είχα ακόμα καταφέρει.


Το Beauty Test Box είχε πετύχει ακρίβως και τα τρία. Πριν λοιπόν προλάβω να το καταλάβω είχα πατήσει το κουμπί αγοράς και στο καλάθι μου δεν είχα ένα αλλά δύο κουτάκια.


Το δικό μου λοιπόν ήταν το Jurlique Young Age Box! 

Ένα serum, ένα face oil αλλά και ένα balancing mist ήταν τα τρία μικρά διαμαντάκια του κουτιού. Και όταν λέω διαμαντάκια το εννοώ μιας και σύμφωνα με την καρτούλα το πραγματικό κόστος των προϊόντων ξεπερνούσε 130 τα ευρώ ενώ η τιμή του κουτιού ήταν μόλις  21 ευρώ!!!!



Οι δοκιμές ήδη ξεκίνησαν και γω νιώθω ακόμα πιο τυχερή για την επιλογή μου! Η βραδινή μου περιποίηση έχει γίνει πλέον η ωραιότερη στιγμή της ημέρας.

  • Το Jurlique Herbal Recovery Antioxidant Face Oil είναι ένα υπέροχο φινετσάτο έλαιο προσώπου που στόχο έχει να εξομαλύνει τις λεπτές γραμμές του προσώπου πριν καλά καλά δημιουργηθούν και να προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και φωτεινόητα στην επιδερμίδα! Δύο σταγόνες είναι υπεραρκετές. Τις ζεσταίνουμε για μερικά δευτερόλεπτα στα χέρια μας και μετά με ταμποναριστές κινήσεις τα ακουμπάμε στο πρόσωπό μας προκειμένου να το απλώσουμε. Σε μερικά λεπτά έχει ήδη απορροφηθεί και είμαστε έτοιμες να πάμε παρακάτω. 
  • Το Jurlique Herbal Recovery Advanced serum. Το αγαπημένο μου προϊόν! Είναι ένα συμπυκνωμένος βοτανικός ορός  που στόχο έχει και αυτός να συμβάλει στην εξομάλυνση των λεπτών γραμμών αλλά και να αποκαταστήσει την ελαστικότητα της επιδερμίδας ώστε να μην μπορούν να ξαναδημιουργηθούν το ίδιο εύκολα με πριν. 
  • Το Jurlique Rosewater Balancing Mist είναι ίσως το Best Seller προϊόν τους και όχι άδικα μιας και ενυδατώνει προσφέροντας μια υπέροχη αίσθηση φρεσκάδας και ανανέωσης στην επιδερμίδα. Λατρεύω μάλιστα να το βάζω στο ψυγείο και αφού παγώσει λίγο να το ψεκάζω στο πρόσωπό μου! Το άρωμα του τριαντάφυλλου είναι αυτό που το κάνει τόσο ιδιαίτερο προσφέροντας μία αίσθηση πολυτέλειας στην καθημερινότητα μας.

Το κουτί είχε επίσης και ένα travel size rose shower gel  αλλά και την αντίστοιχη κρέμα χεριών που ήδη τα τελείωσα και μου άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις!!!


Όπως λοιπόν διαπιστώσατε και μόνες σας πρόκειται για ένα από τα ωραιότερα κουτιά που έχει βγάλει ποτέ το Beauty Test Box και αυτό χωρίς κανένα ίχνος υπερβολής. Προϊόντα μοναδικά, φινετσάτα, αποτελεσματικά που ξεχιλίζουν πολυτέλεια.



Φτιαγμένα από υλικά που καλιεργούνται στο βιοδυναμικό αγρόκτημα της εταιρείας στην Νότια Αυστραλία ξεκλειδώνουν τις δυνατότητες συνδιασμού της φύσης με την επιστήμη για να δημιουργήσουν προϊόντα υψηλής απόδοσης και αισθητικής κάνοντας τις γυναίκες να μην μπορούν να τους αντισταθούν!

Πριν σας αφήσω θέλω να μου πειτε πιο είναι το δικό σας αγαπημένο προϊόν από την εταιρεία Jurlique ή πιο είναι αυτό που βρίσκεται ψηλά στην δική σας wish list αλλά και πως σας φάνηκε το κουτάκι του Beauty Test Box. Μη μου πείτε ότι μετά από αυτό θα χάσετε το επόμενο;;;;


Μέχρι την επόμενη φορά μην ξεχνάτε να αγαπάτε και να φροντίζετε τον εαυτό σας!!!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~



Τα προϊόντα της Jurlique εννοείται ότι θα τα βρεις στο e-shop του Beauty Test Box!

  • Jurlique Herbal Recovery Antioxidant Face Oil 
Συστατικά: Carthamus tinctorius (Safflower) Seed Oil, Persea gratissima (Avocado) Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Macadamia ternifolia Seed Oil, Glycine soja (Soybean) Oil, Rosa canina Fruit Oil, Vitis vinifera (Grape) Seed Oil, Chamomilla recutita (Matricaria) Flower Extract, Spilanthes acmella Flower Extract, Equisetum arvense Extract, Fragrance/Parfum*, Daucus carota sativa (Carrot) Root Extract, Tocopherol, Retinyl Palmitate, Squalane, Bisabolol, -Carotene, Benzyl Alcohol*, Benzyl Benzoate*, Linalool*, Limonene*, Eugenol*, Farnesol*, Geraniol*. *From Natural Essential Oil.

Τιμή:  46,13 ευρώ

Ποσότητα: 50ml
  • Jurlique Herbal Recovery Advanced serum
Συστατικά: Aqua (Water), Glycerin, Biosaccharide Gum-1, Niacinamide, Propanediol, Saccharide Isomerate, Magnesium Silicate, Squalane, Dicaprylyl Ether, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetearyl Alcohol, Albiziajulibrissin Bark Extract, Evodiarutaecarpa Fruit Extract, Carthamustinctorius (Safflower) Seed Oil, Oenotherabiennis (Evening Primrose) Oil, Rosa canina Fruit Oil, Chamomillarecutita (Matricaria) Flower Extract, Althaea officinalis Root Extract, Spilanthesacmella Flower Extract, Rosa gallica Flower Extract, Calendula officinalis Flower Extract, Stellaria media (Chickweed) Extract, Echinacea purpurea Extract, Viola tricolor Extract, Glycyrrhizaglabra(Licorice) Root Extract, Bellisperennis (Daisy) flower Extract, Lavandulaangustifolia Flower Extract, Rosmarinusofficinalis (Rosemary) Leaf Extract, Taraxacum officinale Extract, Sambucusnigra Flower Extract, Menthapiperita (Peppermint) Leaf Extract, Prunus Persica (Peach) Leaf Extract, Foeniculumvulgare (Fennel)Fruit Extract, Carrageenan, Tocopherol, TetrahexyldecylAscorbate, Xanthan Gum, Microcrystalline Cellulose, Sea Salt, Hydrolyzed Soy Protein, Cellulose Gum, Fragrance/Parfum*, CetearylGlucoside, SD Alcohol 40-A (Alcohol Denat.), Phospholipids, Chlorphenesin, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Sodium Benzoate, Citric Acid, Linalool*, Geraniol*, Citronellol*, Eugenol*, Benzyl Benzoate*, Limonene*

Τιμή: 67,04 ευρώ

Ποσότητα: 30ml

  • Jurlique Rosewater Balancing Mist
Συστατικά: Aqua (Water); Alcohol; Althaea officinalis (Marshmallow) Root Extract; Rosa gallica (Rose) Flower Extract; PEG-7 Glyceryl Cocoate; Fragrance (Parfum)*; Sodium Hydroxymethylglycinate; Lactic Acid; Polysorbate-20; Citrus grandis (Grapefruit) Seed Extract; Aloe barbadensis Leaf Extract; Geraniol*; Linalool*; Citronellol*; Eugenol*; Benzyl Benzoate*.

Τιμή: 21,03 ευρώ

Ποσότητα: 50ml

4 σχόλια:

  1. Εξαιρετικό post για ένα εξαιρετικό κουτάκι! Πήραμε κι εμείς ακριβώς το ίδιο και τα προϊόντα είναι το ένα καλύτερο από το άλλο. Αδυναμία το serum!
    xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αχ ευχαριστώ τοσο πολύ !!! το κουτί πραγματικά ήταν υπέροχο και το έχω ευχαριστηθεί όσο λίγα!!!! Και γω αγαπώ το serum είναι μεγάλη μου αδυναμία!!!

      Διαγραφή
  2. Είναι μια εταιρία που θέλω αρκετά να δοκιμάσω! Το κουτάκι σίγουρα ήταν πολύ οικονομικό σε σχέση με το κάθε ένα προϊόν! Πολύ ωραίο ποστ, μπράβο! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε ευχαριστώ πολύ αδερφούλα!! Ηταν το καλύτερο δώρο, την πιο καταλληλη στιγμή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook