Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

It's Christmas Time ~ Winners!

Ήρθαν πάλι εκείνες οι μέρες!

Οι μέρες που οι δυσκολίες και τα προβλήματα μένουν για λίγο στην άκρη και μεις ψάχνουμε την ευτυχία στις Γιορτές των Χριστουγέννων!

Είναι ώρα για γέλια, χαρά, χαμόγελα λάμψη αλλά και δώρα!!!!!


Ώρα λοιπόν να ανακοινωθούν τα ονόματων των 3 τυχερών νικητριών του διαγωνισμού μας !

Πριν όμως θα ήθελα να σας ευχαριστήσω άλλη μία φορά για την συμμετοχή σας στο διαγωνισμό αλλά και την αγάπη και την στήριξη που δίχνετε όλο αυτό τον καιρό στο blog μου!

Όπως λοιπόν σας υποσχέθηκα 

- 2 τυχεροί θα κερδίσουν από ένα υπέροχο body lotion της Bioten με βούτυρο κακάο και macadamia  και από ένα lip butter της Liposan με vanilla & macadamia που είναι και το αγαπημένο μου !!!!
- 1 τυχερός θα κερδίσει ένα σετ για gel manicure από την Essence καθώς και το συνοδευτικό primer/cleaner της σειράς αλλά και 3 υπέροχα μανό γιατί δεν υπάρχει τίποτα πιο sexy από περιποιημένα άκρα!  (Το σετ δεν περιλαμβάνει την λάμπα)

Οι νικήτριες λοιπόν είναι:




Να είστε πάντα τόσο τυχερές και πολύ ευτυχισμένες!

Εύχομαι τα Χριστούγεννα αυτά να τα περάσετε λουσμένες σε μια χρυσόσκονη χαράς και υγείας και αγάπης!!!


  • H Mirela Antoniadou και η Litsa Tomara κερδίζουν από ένα υπέροχο body lotion της Bioten με βούτυρο κακάο και macadamia  και από ένα lip butter της Liposan με vanilla & macadamia 
  • Η Φωτούλα Ξανθοπούλου κερδίζει ένα σετ για gel manicure από την Essence καθώς και το συνοδευτικό primer/cleaner της σειράς αλλά και 3 υπέροχα μανό (Το σετ δεν περιλαμβάνει την λάμπα)





Οι τυχερές νικήτριες θα ενημερωθούν άμεσα και μέσω mail αλλά και μέσω προσωπικού μηνύματος στο facebook (οπότε δεν υπάρχει περίπτωση συνωνυμίας).

Πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μου μέχρι τις 21/12/2014, για να μου στείλετε την διεύθυνσή σας, για να σας αποσταλλεί το δώρο σας. Σε αντίθετη περίπτωση θα κληρωθεί καινούργια νικήτρια στη θέση όποιας κοπέλας δεν απαντήσει στο προαναφερθέν χρονικό περιθώριο. Το δώρο θα σταλεί με απλό ταχυδρομείο και δεν θα ευθύνομαι σε περίπτωση καταστροφής ή απώλειάς τους.

Αν δεν κέρδισες μην στεναχωριέσαι... Το απόγευμα έρχονται καινούργιες εκπλήξεις για να γιορτάσουμε τα Χριστούγεννα με ακόμα περισσότερα χαμόγελα!!!! Μην ξεχάσεις να περάσεις!


"Don't be a cheater and unsubscribe now that the giveaway is over... "


     





1 σχόλιο:

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook