Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

Shiseido UV Protective Stick Foundation ~ My new true love!

Καινούργια εβδομάδα ξεκινά σήμερα και τι καλύτερο από τα αρχίσει με ένα foundation review ενός προϊόντος που τους τελευταίους μήνες αναρριχάται αργά και σταθερά στην κορυφή των makeup επιλογών μου. 

Το Shiseido UV Protective Stick Foundation


Η αλήθεια είναι ότι πάντα ήμουν ένα κορίτσι που του άρεσε να φοράει liquid foundations. Είχα δοκιμάσει και άλλες μορφές πάντα όμως γύριζα στη ρευστή μορφή. Ίσως γιατί δεν είχα βρει αυτό το ένα προϊόν που θα με έκανε να βάλω στην άκρη όλα τα  μπουκαλάκια...


Γι' αυτό και όταν ήρθε στα χέρια μου το Shiseido UV Protective Stick Foundation οφείλω να σας ομολογήσω ότι το κοίταγα με μεγάλο δισταγμό και αμφισβήτηση. Το όνομα Shiseido όμως, το γεγονός ότι πρόκειται για μία από τις πιο παλιές beauty εταιρείες στον κόσμο αλά και η συσκευασία του ίδιου του προϊόντος με έκαναν γρήγορα να του δώσω μία ευκαιρία.



Και κάπως έτσι η εξερεύνηση ξεκίνησε.....!!!!!


Εμφάνιση

Πρόκειται για ένα foundation που σχεδόν χωράει στην παλάμη του χεριού μου. Αυτό, σε συνδυασμό με την πλαστική και ελαφριά αλλά παρόλα αυτά πολυτελή συσκευασία του, το κάνει ιδανικό για κάθε γυναικεία τσάντα αλλά και για όλες τις καλοκαιρινές μας εξορμήσεις.


Άρωμα

Γυρνώντας το stick εμφανίζεται σιγά σιγά το προϊόν το οποίο έχει μία ελαφριά baby μυρωδιά που δεν μεταφέρεται στο πρόσωπο και δεν νομίζω ότι θα ενοχλήσει ακόμα και τις κοπέλες με μεγάλη ευαισθησία στα αρώματα. 


Εφαρμογή

Αυτό που εμένα με εντυπωσίασε είναι η βελούδινη υφή του. Απλώνεται άψογα, δημιουργώντας ένα αψεγάδιαστο ματ look. Έχει μέτρια κάλυψη και είναι όντως από τα πιο ανθεκτικά στον ιδρώτα foundation που έχω φορέσει. Το λέει άλλωστε, είναι very water resistant! Δεν μεταφέρεται στα ρούχα και το spf 30 που περιέχει  με προστατεύει μειώνοντας τα προϊόντα που χρειάζεται να φορέσω στο πρόσωπό μου και δημιουργώντας ένα ακόμα πιο φυσικό αποτέλεσμα που φαίνεται ακόμα και στις πιο close-up φωτογραφίες! 


Αυτό που τέλος με έκανε να το αγαπήσω τόσο είναι το ότι βρήκα επιτέλους ένα foundation του οποίου το χρώμα μου ταιριάζει απόλυτα και δεν χρειάζεται να λερώσω ούτε στο ελάχιστο τα χέρια μου κατά την εφαρμογή του! 


Το φυσικό αποτέλεσμα για μένα έχει πλέον το όνομα Shiseido! Ποιό είναι το δικό σας αγαπημένο foundation;;; Θα δίνατε μία ευκαιρία σ' αυτό το μικρό διαμαντάκι των 9 γραμμαρίων;;;; 


               


8 σχόλια:

  1. εγω ειμαι ερωτευμενη με την πουδρα της ιδιας σειρας,αλλα αποτι βλεπω το συγκεκριμενο ειναι πολυ καλο...Νομιζω οτι σιγουρα θα υποκυψω και θα το παρω τωρα το καλοκαιρι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ειναι πραγματικά το κάτι άλλο!!! εμένα η πουδρα ειναι η επομενη στη λιστα μου!!!!!

      Διαγραφή
  2. Χρησιμοποιώ την πούδρα της σειράς εδώ και καιρό, δεν έχω ξαναδεί το foundation της! Εννοείτε όμως ότι θα το δοκιμάσω, φαίνεται υπέροχο! Φιλάκια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μου αρέσει πολύ αυτή η εταιρεία! Έχω μία πούδρα της, 2 κραγιόν και ένα μολυβι και ειμαι πολύ ευχαριστημένη! Σίγουρα θα δοκίμαζα και αυτό το προϊόν!
    (Μαρία από Chicates)
    Stay in touch!
    chicates.blogspot.gr
    Με μεγάλη μας χαρά, σε προσκαλούμε και στους διαγωνισμούς του Ιουνίου στο blog μας!
    GIVEAWAYS-JUNE 2014

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πολύ το θέλω αυτό το foundation! φαίνεται πολύ καλό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Υπέροχο φαίνεται! Το όνομα Shiseido αποτελεί από μόνο του εγγύηση <3 Θέλω πολύ να δοκιμάσω την αντηλιακή πούδρα, αλλά και αυτό το foundation φαίνεται υπέροχο!
    xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Stick foundation με τόσο ωραία απόχρωση και χωρίς να γίνεται cakey? Φυσικά και θα το δοκίμαζα!! Πολύ ωραίο post :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook