Κυριακή 8 Ιουνίου 2014

Ώρα για τα πιο υγιή χαμόγελα!!! Παρέα μας η Colgate!!!



Για μένα το γέλιο είναι τρόπος ζωής. Μου αρέσει να γελάω αλλά και να κάνω τους άλλους να γελάνε. Όσο το σκέφτομαι, αντιλαμβάνομαι όλο και περισσότερο ότι αυτό είναι τελικά η δική μου κινητήριος δύναμη! Αυτό μου δίνει κουράγιο να προσεγγίζω κάθε μέρα με χαρά και ενέργεια. Να αντιμετωπίζω κάθε δυσκολία αλλά και να αποβάλω όλο το στρες της καθημερινότητας.

Αν αναρωτιέστε ποια η σχέση του με την ομορφιά αλλά και την υγεία είναι απλό. Η πηγή ενός εγκάρδιου χαμόγελου φωτίζει το πρόσωπό μας αλλά κάνει και τον κόσμο να παρατηρεί τα δόντια μας όσο ποτέ άλλοτε. 



Γι' αυτό και γω προσέχω τα δόντια μου όσο τίποτα. Δεν θα ήταν άλλωστε καθόλου κολακευτικό να γελάω και να μην φαίνεται μια υγιείς οδοντοστοιχία. Δεν πρέπει όμως να φαίνεται, πρέπει και να είναι.

Ο δικός μου σύμμαχος ακούει στο όνομα COLGATE!



Με την νέα τους οδοντόκρεμα, τώρα πιο πολύ από ποτέ προστατεύω τα δόντια μου από την τερηδόνα. 

Βλέποντας την να κυκλοφορεί παντού άρχισα να αναρωτιέμαι τι είναι η τερηδόνα και που οφείλεται. 

Με απλά λόγια, η τερηδόνα είναι μια ασθένεια η οποία δημιουργεί μικροσκοπικά ανοίγματα ή τρύπες στα δόντια. Πριν φτάσουμε όμως εκεί, γιατί τότε το πρόβλημα είναι πλέον εμφανές, μας προειδοποιεί δημιουργώντας μας έντονους πόνους και ευαισθησία στο βούρτσισμα ή όταν πίνουμε κάτι ζεστό ή παγωμένο. 

Η φθορά αυτή οφείλεται σε μία δίαιτα πλούσια σε σάκχαρα, ανεπαρκές φθόριο ή και κακή στοματική υγιεινή. 

Το πρώτο είναι δύσκολο να το αποφύγουμε. Ποιος μπορεί άλλωστε να πει όχι σε όλες αυτές τις λιχουδιές που κυκλοφορούν;;;  Το δεύτερο είναι δυστυχώς κάτι που φωνάζει  τον οδοντίατρο από χιλιόμετρα μακριά. Το τρίτο όμως είναι στο χέρι μας χωρίς καμία αμφιβολία.



Η Colgate μάλιστα φρόντισε να κάνει την δουλειά μας πιο εύκολη και γι' αυτό δημιούργησε την Colgate Maximum Cavity Protection με Sugar Acid Neutralizer*.  

Χρειάστηκαν 8 χρόνια και 14.000 άτομα για να φτάσουμε στο σήμερα. Η νέα αυτή οδοντόκρεμα συνδυάζει την τεχνολογία Pro-Argin και του φθορίου. Η σύνθεση αυτή φτάνει στην καρδιά της αιτίας της τερηδόνας και προστατεύει την αδαμαντίνη που έχουμε στα δόντια μας! 

Η Τεχνολογία Pro-Argin™ Technology αποτελείται από Αργινίνη και Ανθρακικό Ασβέστιο. Η Αργινίνη είναι ένα αμινοξύ που υπάρχει φυσικά στο σάλιο και βοηθάει στην εξουδετέρωση των οξέων από τα σάκχαρα επαναφέροντας το pH στην αδαμαντίνη σε φυσιολογικά επίπεδα. Το ασβέστιο δρα μαζί με το φθόριο για να αναστρέψει τη βλάβη στα αρχικά στάδια της τερηδόνας. 


Εγώ έψαξα, έμαθα, πείστηκα και ξεκίνησα με την φρέσκια μέντα γιατί η δροσερή αναπνοή είναι must για μένα και θα συνεχίσω με την whitening μιας και προσπαθώ μήνες τώρα να κάνω πιο λευκό το εντυπωσιακό μου χαμόγελο!

Εσείς μπήκατε στον πειρασμό να την δοκιμάσετε;;; 

Και να θυμάστε 
"Τώρα δεν θα έχετε κανένα λόγο για να μην χαμογελάτε!!!"

Όσο για τις αλήθειες και τα ψέματα που ακολουθούν την τερηδόνα θα τα μοιραστούμε μαζί στο facebook! Stay Tuned!!!!





               


3 σχόλια:

  1. Πολυ ομορφο post. Μόλις τελειώσει η οδοντόκρεμα μου σίγουρα θα αγοράσω αυτήν ! Φιλάκια :*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ μπήκα στον πειρασμό να την δοκιμάσω και μάλιστα σύντομα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πολύ ωραίο ποστ! μπήκα στον πειρασμό να την δοκιμάσω μιας και έχω πολύ ευαίσθητα δόντια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook