Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

This is my prescription ~ My Lierac Prescription!

Αυτό που μου αρέσει στον beauty κόσμο μου είναι οι εναλλαγές! Τίποτα δεν προλαβαίνει να με κουράσει γιατί την αμέσως επόμενη μέρα θα βρω κάτι καινούργιο εξίσου καλό ή και καλύτερο από το προηγούμενο. Είναι σίγουρο πως εκείνο το μικρό ζιζάνιο στην καρδιά μου και η γλυκιά φωνούλα στα αυτιά μου θα μου λένε πως πρέπει να το δοκιμάσω. Και γω ξέρω καλά πως δύσκολα θα αντισταθώ...  

Όταν όμως βρίσκεις αυτό το κάτι, αυτό που πραγματικά χρειαζόσουν τότε όλα γίνονται πιο εύκολα. Αν  έχει και την υπογραφή ενός brand που σέβεσαι και εμπιστεύεσαι τότε είναι πραγματικά παιχνιδάκι να προσπεράσεις αυτή τη μικρή φωνούλα στο μυαλό σου... 

Για κάτι τέτοιο θέλω λοιπόν και γω να σας μιλήσω σήμερα.  Θα αρχίσω μάλιστα λέγοντας πως έχει την υπογραφή της 


μιας και γνωρίζω καλά πως αυτό είναι αρκετό για πολλές από εσάς.



Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Πριν μερικούς μήνες το πρόσωπό μου βρισκόταν πραγματικά σε κακή κατάσταση λόγω άγχους και στρες... Προσωπικά προβλήματα και κακή διάθεση με είχαν κάνει να μην χρησιμοποιώ κανένα μα κανένα προϊόν για εβδομάδες. Δεν ήθελα τίποτε άλλο από το να τελειώσουν τα προβλήματα... Όταν κάποια μέρα ξύπνησα και είδα τον εαυτό μου στον καθρέφτη κατάλαβα πως αυτό πρέπει να σταματήσει άμεσα γιατί το πρόσωπό μου ενώ ήταν από τον ύπνο έδειχνε  αφυδατωμένο κουρασμένο και ταλαιπωρημένο. Το χειρότερο όμως είναι ότι είχαν αρχίσει να φαίνονται και 3-4 σπυράκια και το δέρμα έδειχνε θαμπό. Ζητούσε βλέπετε απεγνωσμένα φροντίδα και προσοχή. 


Αποφάσισα λοιπόν να χρησιμοποιήσω την καινούργια σειρά της Lierac, την Lierac Prescription* που υπόσχεται μέγιστη δερμοκαλλυντική αποτελεσματικότητα.  Και όταν λέμε όλη την σειρά εννοούμε όλη την σειρά μιας και θεωρούσα ότι συνδυάζοντας όλα τα προϊόντα μαζί θα είχα τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα!





Από τότε κάθε μα κάθε βράδυ ακολουθώ τα ίδια βήματα. 


Ξεκινάω χρησιμοποιώντας την μπλε σειρά και το solution micellaire. Ένα νερό από θαλάσσια πηγή ικανό να αφαιρέσει το μακιγιαζ και να καταπραϋνει την επιδερμίδα προσφέροντας ισορροπία στην επιδερμίδα. Εγώ δεν το χρησιμοποιώ για αφαίρεση μακιγιάζ αλλά αφού το έχω αφαιρέσει και αφού έχω πλύνει το πρόσωπό μου, μιας και δεν θέλω να το αφήνω με το νερό στης βρύσης που έχω παρατηρήσει ότι είναι λίγο σκληρό στο δέρμα μου.


Στη  συνέχεια χρησιμοποιώ το solution keratolytique (πράσινη σειρά). Ένα από τα πιο αγαπημένα προϊόντα που έχω χρησιμοποιήσει ποτέ, και αυτό χωρίς κανένα ίχνος υπερβολής. Ο ψευδάργυρος και τα υδροξυοξέα που περιέχει καθαρίζουν σε βάθος την επιδερμίδα σφίγγοντας τους πόρους. Λόγω μάλιστα των υδροξυοξέων πρέπει να χρησιμοποιείται βραδινές ώρες και όχι σε περιοχές όπως τα μάτια.  Τις 2-3 πρώτες φορές είχα μάλιστα νιώσει κάποια ελαφρά τσιμπήματα κατά την εφαρμογή του το οποίο σιγά σιγά σταμάτησε μιας και η επιδερμίδα μου συνήθισε στην χρήση.  Αυτό που λάτρεψα στο προϊόν αυτό είναι ότι τα μικρά μου σπυράκια εξαφανίστηκαν μέσα σε ελάχιστες  μέρες και το δέρμα μου καθάρισε. Το κυριότερο όμως μετά από τόσο καιρό είναι ότι το σμήγμα μου έχει μειωθεί αισθητά!!!!!! 



Επόμενη στη σειρά είναι η κρέμα fluide matifiant (πράσινη σειρά) γιατί πάντα μία καλή ενυδατική είναι απαραίτητη, ειδικά μετά την χρήση ενός προϊόντος σαν το προηγούμενο. Εκπληκτική στο να καταπραΰνει το δέρμα, να προσφέρει ενυδατώσει και την ματ υφή που όλες μας επιθυμούμε! 




Το επόμενο προϊόν είναι αυτό που λέμε το μαγικό μικρό μπουκαλάκι! Βοηθάει στο να "γίνουν" πιο γρήγορα τα σπυράκια και να μην αφήσουν κανένα σημάδι που θα χρειαστεί κόπος και χρόνος για να το αντιμετωπίσουμε μετά.  Τα ξηραίνει και τα απορροφά το συντομότερο δυνατό! Η αλήθεια είναι ότι δεν το έχω χρησιμοποιήσει πάρα πολύ αλλά με έχει σώσει όσες φορές το χρειάστηκα!!!! Το προϊόν είναι διφασικό και δεν πρέπει να ανακινείτε. 


Και επειδή η περιποίηση ξεκινάει το βράδυ αλλά διαρκεί όλη την ημέρα κάθε πρωί χρησιμοποιώ την Creme teintee compacte από την μπλε σειρά. Ενυδατώνει, καταπραΰνει και δίνει μια μέτρια αλλά κατάλληλη για μένα κάλυψη. Βγαίνει σε δύο χρώματα το sable και το doree. Εγώ έχω το doree και πρέπει να σας πω ότι στην αρχή πίστευα ότι το doree θα ήταν πολύ σκούρο για μένα μιας και δεν έχω μαυρίσει ακόμα αλλά έκανα λάθος. Θέλει βέβαια καλό blending και πούδρα από πάνω αλλά δίνει ένα απίστευτο αποτέλεσμα! 


Η Lierac Prescription έχει πέντε σειρές οπότε σίγουρα θα βρείτε ένα συνδυασμό που θα σας ταιριάζει! Αυτή που θα γίνει η μία και μοναδική αδυναμία σας! Όπως ακριβώς έγινε και με μένα!

Για να δείτε ποια προϊόντα ταιριάζουν στην δική σας επιδερμίδα δεν έχετε παρά να ακολουθήστε και σεις το test στην σελίδα τους (link εδώ)


                 

4 σχόλια:

  1. Τα.προιοντα ειναι για ολους τους τυπους δερματος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οχι κοπελα μου δεν ειναι... εγώ εχω κανονικη επιδερίδα αλλά αφυδατωμένη, με τάσεις λιπαρότητας στην Τ- ζώνη και . Εχω σμίγμα και πιο σπανια τασεις ακμής... Αυτά λοιπόν ταιριάζουν για μένα... Γι αυτό λεω ότι θα πρεπει να κανετε και σεις το test στην σελιδα τους για να δειτε ποια ειναι καταλληλα για σας! =) Υπάρχουν 5 συνολικά σειρές και ο συνδιασμός που θα βγει στον καθένα είμαι σίγουρη ότι θα τον καλύψει απολυτα!

      Διαγραφή
  2. Πολυ ομορφο πόστ , ολα φαίνονται πολυ καλα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ ωραίο post! Φαίνονται όλα πολύ ωραία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook