Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Ώρα για... επανάσταση;;;; Bellissima Revolution

Hair Gadgets

Ίσως από τα πιο αγαπημένα σου beauty gadget ...  Ανεξάρτητα από το πόσα βρίσκονται σε εκείνο το ντουλάπι με τα μπλεγμένα καλώδια, πάντα νιώθεις ότι έχεις ανάγκη εκείνο το ένα, το καλύτερο, αυτό που θα σου λύσει τα χέρια.  Έτσι δεν είναι;;; Μη νιώθεις όμως άσχημα, εγώ σε καταλαβαίνω...

Στην αρχή όλες μας ξεκινάμε με την επιθυμία για απόλυτα ίσια μαλλιά και μόλις βρούμε αυτό το ένα μηχάνημα που να μας δίνει το αποτέλεσμα που θέλουμε, αρχίζουμε και βαριόμαστε... Τότε είναι που πρέπει να αλλάξουμε εξοπλισμό μιας και θέλουμε τις πιο εντυπωσιακές και ελαστικές μπούκλες. Και αφού πετύχουμε αυτό το αποτέλεσμα πρέπει πάλι να αλλάξουμε εξοπλισμό για να πετύχουμε τα πιο sexy κυματιστά μαλλιά που μας θυμίζουν τις διακοπές του περσινού καλοκαιριού.

Και κάπου εκεί βέβαια αρχίζουμε και κουραζόμαστε και αρχίζουμε πάλι το ψάξιμο... Αναζητούμε εκείνο το ένα μηχάνημα που θα μας κάνει να βάλουμε όλα τα άλλα στην άκρη. Στην πραγματικότητα αυτό που χρειαζόμαστε δεν είναι άλλο από ένα επαναστατικό μηχάνημα που θα συνδυάζει όλα τα παραπάνω με τον αρτιότερο τρόπο. 

Εγώ λοιπόν το βρήκα, το λάτρεψα και θέλω να το μοιραστώ μαζί σας! Εγώ και το styler

Bellissima revolution 


έχουμε γίνει πλέον αχώριστοι! Φανταστείτε μάλιστα ότι ταξίδεψε μαζί μου σε πρόσφατη εκδρομούλα που έκανα!


Το Bellissima revolution* είναι ένα styler αυτόματης περιστροφής που φορμάρει τα μαλλιά μας με όποιον τρόπο εμείς επιθυμούμε. 


Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής μαζί σας στην αρχή ήμουν διστακτική. Ένας ζεστός περιστρεφόμενος κύλινδρος θα μπορούσε άραγε να προσφέρει όλα όσα μας διαφημίζει;;; Το μόνο που χρειάστηκε ήταν μία δοκιμή. Μετά απλά ακολούθησαν κι' άλλες, κι' άλλες, κι' άλλες...

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. 

Το μόνο που χρειάζεται είναι να το βάλω στην πρίζα, να πατήσω το on και να διαλέξω την επιθυμητή θερμοκρασία για να μαλλιά μου πατώντας είτε το κουμπί + είτε το -. Η φωτεινή οθόνη μου δείχνει την θερμοκρασία που έχω επιλέξει (από 120 έως 210 βαθμούς Κελσίου) αλλά και την φορά που θα γυρίζει ο κύλινδρος (προς τα αριστερά ή προς τα δεξιά) για να πετύχω το look που επιθυμώ (αλλάζει και αυτή πανεύκολα με το πάτημα ενός κουμπιού).


Στην συνέχεια και αφού έχω χωρίσει τα μαλλιά σας σε μέρη, παίρνω μέτριες τούφες (αυτό κάνει την δουλεία μου ακόμα πιο γρήγορη) και τις περνάω σιγά, σιγά, μέσα από την χτένα. 



Ο περιστρεφόμενος κύλινδρος αλλά και οι πλάκες σιλικόνης βοηθάνε στο να πετύχω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, χαρίζοντας λάμψη στα μαλλιά μου. Τα χτενάκια σιλικόνης από την άλλη παίζουν το ρόλο του οδηγού, χωρίζοντας τα. Έτσι το Bellissima revolution να μπορεί να δώσει βάση και στη τελευταία λεπτομέρεια! 



Όταν τα θέλω ίσια, απλά φροντίζω ο κύλινδρος και τα μαλλιά μου να δημιουργούν γωνία 90 μοιρών. Με ένα, άντε δύο αργά περάσματα τα έχω καταφέρει! Όταν θέλω μπούκλες δεν έχω παρά να τυλίξω την τούφα στον κύλινδρο, να κλείσω την χτένα και να την αφήσω για 10 με 15 δευτερόλεπτα (τόσο χρειάζεται στα δικά μου μαλλιά, εσείς θα δείτε πόσο χρειάζεται στα δικά σας). Αν όμως τα θέλω ανέμελα και κυματιστά ή θα τα χτενίσω ή θα τα αφήσω στην χτένα λίγο λιγότερο. 


Και αν αναρωτιέστε αν είναι τόσο καλό όσο φαίνεται, η αλήθεια είναι ότι είναι ακόμα καλύτερο. Το χρησιμοποίησα μέχρι τώρα στα δικά μου μαλλιά, στης αδερφής μου αλλά και της μαμάς μου και αφού κατάφερε να πάρει και από τις τρεις μας το πράσινο φως, εγώ δεν έχω παρά να σας το προτείνω χωρίς δεύτερη σκέψη!


Σε λιγότερο από 20 λεπτά θα έχετε και σεις ολόισια μαλλιά και σε 30 με 35 λεπτά θα έχετε τις πιο τέλειες μπούκλες!!!!

Τι λέτε λοιπόν θα του δώσετε μία ευκαιρία; Εγώ του έδωσα και δεν το μετάνιωσα καθόλου. Πιο άλλο προϊόν από την Bellissima έχετε δοκιμάσει;;; Μείνατε ευχαριστημένες;;; 


TIPS
- μην ακουμπάτε τα μαλλιά σας στην άκρη του περιστρεφόμενου κυλίνδρου για να μην μαζέψει καμιά τριχούλα. 
- μην χρησιμοποιήσετε lak και άλλα προϊόντα styling στα μαλλιά σας κατά την χρήση του.
- χτενίστε καλά τα μαλλιά σας πριν την χρήση του revolution
- χρησιμοποιείστε το ΜΟΝΟ σε στεγνά μαλλιά
- δεν είναι αθόρυβο αλλά δεν κάνει και πολύ θόρυβο. Αν όμως δεν θέλετε να ξυπνήσετε κάποιον θα πρέπει να πάτε σε άλλο δωμάτιο
- κλείστε την συσκευή πριν την αποσυνδέσετε
- κοστίζει 99 ευρώ



               





11 σχόλια:

  1. Έχω βάλει στο μάτι ένα άλλο bellissima tool αλλά κι αυτό φαίνεται τέλειο έτσι όπως τα περιγράφεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δινει πραγματι τελειο αποτελεσμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εχω to Bellissima το κλασσικό για ίσιωμα και το magic texture... Ολα τα Bellissima είναι εγγύηση!! ^_^

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν και είμαι από τις πολύ δύσκολες στο θέμα των μαλλιών, μόλις το δοκίμασα ενθουσιάστηκα τόσο πολύ, που μου έγινε απαραίτητο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν το εχω ακουσει ξανα αλλα φαινεται να εχει αποτελεσμα! Η τιμη του ειναι αρκετα προσιτη αφου κανει και διαφορετικα χτενισματα! Να μας κανεις καποια στιγμη ενα hair turtorial να δουμε τα αποτελεσματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. έχω το bellisima για ισιωμα το οποίο είναι πολύ καλό , αλλά και αυτό που προτείνεις είναι φαίνεται αρκετά καλό! κάποια μας ξεσικώνει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. A, τί όμορφο!!! Νομίζω πως το ΘΕΛΩ!!!
    ;-)
    Καλό Πάσχα & Καλή Ανάσταση, κορίτσι μου!
    ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. δεν έχω ξαναδει κατι τέτοιο .. φαινεται πολύ καλο..θα θελα πολύ να το δοκιμάσω.. φιλακια χχχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εχω την κλασικη ισιωτικη της bellissima εξαιρετικη,επαγγελματικό ίσιωμα αλλα κ αυτο το εργαλειο φαινεται πολυ ενδιαφερον! κανεις πολλα διαφορετικα χτενισματα πολυ ωραιο ποστ κ με ολες τις λεπτομερειες για να ενημερωθουμε,ευχαριστουμε!!
    φιλιααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ααααχ θα σε σκοτωσω..γιατι δεν ειπες οτι ειναι χαλια?? τωρα την θελω ΚΑΙ αυτη...χαχαχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ειδικά για σγουρά μαλλιά είναι ιδανικό!
    Όχι πως εγώ με τα ίσια μου μαλλιά δεν θα το ήθελα χιχι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook