Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

Natural eye palette από την Too faced!

Beauty secret will be revealed...

Έχετε νιώσει άραγε και σεις ποτέ αυτό το συναίσθημα;;; Είναι πραγματικά πολύ περίεργο.

Περνάς έξω από το κατάστημα των Sephora και λες, "θα μπω να ρίξω μόνο μια ματιά, αλλά μόνο μία ματιά".  Είναι δε εκείνη ακριβώς η στιγμή που χρησιμοποιείς όλα τα λογικά επιχειρήματα που μπορείς να σκεφτείς για να εξηγείς στον εαυτό σου ότι ενώ έχεις όλα όσα σου χρειάζονται, ίσως και πολλά περισσότερα, μία ματιά δεν θα φέρει και το τέλος του κόσμου. 

Μπαίνεις λοιπόν μέσα στο κατάστημα με ένα μεγάλο χαμόγελο, και ενώ σκανάρεις όλο το μαγαζί, το βλέμμα σου σταματάει για μία ακόμη φορά σε μια παλέτα με nude αποχρώσεις που την έχεις δει ξανά και ξανά. Την θες, το ξέρεις. Την ήθελες και την προηγούμενη φορά που την είδες... Αφού όμως άντεξες τότε, θα αντέξεις και τώρα. Γιατί να μην αντέξεις;;; Έχεις άλλωστε κι' άλλες παρόμοιες στο σπίτι. Εκείνη την καταλυτική στιγμή που είσαι έτοιμη να κάνεις το επόμενο βήμα, βλέπεις την πωλήτρια του καταστήματος να σου χαμογελάει.  Το σίγουρο είναι ότι ξέρει πια είσαι. Έχεις ψωνίσει άλλωστε από εκεί τόσες μα τόσες φορές... Πριν φύγεις λοιπόν σου λέει ότι η συγκεκριμένη που κοιτάς είναι η τελευταία και την έχουν -50%. 


Εκείνη είναι η στιγμή που ξέρεις ότι αυτή η Natural eye παλέτα από την Too Faced θα γίνει δική σου. Δεν υπάρχουν δεύτερες σκέψεις. Δεν υπάρχουν ενδοιασμοί. Λίγα λεπτά μετά την έχεις στο καλαθάκι σου και προχωράς προς το ταμείο ευτυχισμένη!

Όλα τα παραπάνω ασφαλώς δεν ήταν τίποτε άλλο από την προσωπική εξομολόγηση μιας beauty junkie που ευελπιστεί να βρει κι' άλλους σαν εκείνη για να μην νιώθει μόνη...

Η  συνέχεια όμως, ήταν κάπως έτσι... 


Γυρίζοντας στο σπίτι, έτρεξα στο δωμάτιό μου και άρχισα να παίρνω φωτογραφίες. Ήθελα βλέπετε να μοιραστώ την χαρά μου μαζί σας αμέσως. Παρατήρησα όμως μετά λύπης μου ότι εκείνη την ημέρα δεν είχα κάτι άλλο να κάνω. Κάποιο λόγο για να βαφτώ και να βγω από το σπίτι. Έλα όμως που εγώ ήθελα οπωσδήποτε να την χρησιμοποιήσω... 

Και κάπου εδώ μπαίνει στην κουβέντα μας και η Μαρία. Αγαπημένη παιδική φίλη από το σχολείο, με απίστευτη υπομονή. Την ξεσήκωσα την γυναίκα να πάρει τον άντρα της και να πάμε για bowling. Ναι ναι... Σχεδόν με το ζόρι την πήγα. (Περάσαμε υπέροχα αλλά μέχρι τώρα δεν ήξερε το λόγο που επέμενα να βγούμε, λέτε να σταματήσει να μου μιλάει από εδώ και πέρα;;;;; Η επίσημη δικαιολογία θα είναι πως το έκανα για χάρη σας. Για να μπορώ να γράψω το review, να ξέρετε... Από τότε βέβαια πέρασαν κοντά δύο εβδομάδες ασταμάτητης χρήσης της παλέτας αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες.

Μην ξεχάσετε να ανοίξετε την μουσική. Θα είναι πιο διασκεδαστικά έτσι.


Στο δια ταύτα λοιπόν. 

Η vintage συσκευασία της  είναι φτιαγμένη από ένα αρκετά σκληρό και ανθεκτικό χαρτί. Μου απέδειξε μάλιστα την αντοχή της, όταν την χρειάστηκα  γι' αυτό και δε νομίζω ότι θα δίσταζα να την πάρω μαζί μου ακόμα και σε κάποιο ταξίδι. Ξεχωριστή πινελιά, η υπογραφή του συνιδρυτή της εταιρίας, Jerrod Blandino που κοσμεί το πίσω μέρος της. Το βρήκα πολύ ιδιαίτερο!

Ανοίγοντας το κουτί, στο επάνω μέρος, υπάρχουν οι κλασικές πλέον, τρεις κάρτες που δείχνουν πως ενδεχομένως θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε τα χρώματα. Και λέω ενδεχομένως γιατί το μόνο που χρειάζεται είναι όρεξη και φαντασία! Υπάρχουν άλλωστε τόσοι πολλοί συνδυασμοί!

Η Natural eye της Too Faced είναι μια πραγματικά πολύ καλή παλέτα. Περιέχει 3 ματ και 6 shimmer χρώματα για να ικανοποιήσει και τις πιο απαιτητικές beauty addicts. 

Με ένα καλό primer η διάρκειά τους ξεπερνάει τις 10 ώρες και αυτό χωρίς κανένα ίχνος υπερβολής. H υφή των χρωμάτων είναι τέτοια που τους επιτρέπει να αναμιγνύονται εύκολα δημιουργώντας με τα ίδια χρώματα από ένα πρωινό έως και ένα εντυπωσιακό βραδινό μακιγιάζ. Έχουν τέλος εξαιρετική  χρωματική απόδοση που μπορείτε να τις "χτίσετε" εσείς, όσο επιθυμείτε  (μην ξεχνάτε ότι τα swatches είναι στην πραγματικότητα λίγο πιο σκούρα από αυτό που βλέπετε στην φωτογραφία καθώς έχουν τραβηχτεί με φλας). 

TIP: Το Nude Beach (το πρώτο κάτω αριστερά) είναι ένα πολύ ιδιαίτερο χρώμα. Διαφορετικό από τα άλλα της παλέτας. Περιέχει μεγάλη ποσότητα glitter και συμπεριφέρεται πιο πολύ σαν ένα πεπιεσμένο pigment. Γι' αυτό θα πρέπει να του συμπεριφερθείτε και σεις ανάλογα. Μην ακουμπήσετε το πινέλο σας και αρχίσετε να το σέρνετε δεξιά και αριστερά απάνω στο χρώμα αυτό. Το μόνο που χρειάζεται είναι να πατήσετε το πινέλο σας πάνω του και να το τοποθετήσετε με ταμποναριστές κινήσεις στο μάτι σας. Το αποτέλεσμα θα είναι πραγματικά εντυπωσιακό!!!! 

Η παλέτα νομίζω κοστίζει 35 ευρώ και θα την βρείτε αποκλειστικά στα καταστήματα Sephora.

Και επειδή οι nude παλέτες ποτέ δεν είναι αρκετές, εσείς τι λέτε, θα της δίνατε μία ευκαιρία;;;



19 σχόλια:

  1. φοβερά χρώματα!!!αυτό το 50% σου κάνει μάγια!!!πάρε με ,πάρε σου φωνάζει απο μακριά..καλά έκανες και δεν αντιστάθηκες ...κι εγώ στη θέση σου το ίδιο!!!να την χαρείς...πολύ αφηγηματικό το post !!!πολλά πολλά φιλάκια!!! ¨3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. έτσι ακριβώς. την ακουγα να μου φωναζει "είμαι η τελευταία και με εκπτωση 50%" πως να την αφησω! φιλακια!

      Διαγραφή
  2. Axaxaxa! Γέλασα πολύ με την εισαγωγή σου!!!
    Μα, πώς να αντισταθείς στον πειρασμό? Σε καταλαβαίνω! Σε καταλαβαίνω!!
    (ΑΠΑΙΤΩ Sephora και στη Σύρο!)
    ;-)
    ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ, κούκλα μου!
    Με 'γεια σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχα χαίρομαι που σου αρεσε! κάθε λεπτό ήταν πραγματικό! θέλω να με πιστέψεις. Όσο για το αιτημα Sephora στη Συρο και γω ψηφίζω ΝΑΙ!!!!!
      Πολλα φιλακια κουκλα μου <3

      Διαγραφή
  3. όπως είπες μια παλέτα δεν είναι πότε αρκετή!!! Θα της έδινα μια ευκαιρία οπωσδήποτε!! Με γεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τι υπέροχες σκιές .. πόσο λατρεύω αυτά τα χρώματα !! Τελιο post!!!!

    φιλιαχχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αχ καταστροφή είσαι κάθε φοράαααααααα! Υπέροχο ποστ
    xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 50%?? Εννοείται ότι έπρεπε να την πάρεις! Εγώ την πήρα με την κανονική της τιμή και δεν το έχω μετανιώσει καθόλου. Την χρησιμοποιώ εδώ και 2 χρόνια σχεδόν κάθε φορά που βάφομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. εισαι πολυ τυχερη που την πετυχες μιση τιμη δεν το συζητω!!! με γεια σου! ειναι υπεροχη!

    dreamstylesplash.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Την εχει μια φιλη μου την συγκεκριμενη παλετα και εχει τυχει να βαφτω αρκετες φορες με αυτη μιας και ειμαι fan των nude αποχρωσεων...... πραγματικα αυτη η παλετα ειναι υπεροχη!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. απίστευτη και έχει όλα τα αγαπημένα μου χρώματα!!! αυτό ήταν τύχη, και δεν έπρεπε να το αφήσεις!!!καλά έκανες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Υπέροχες αποχρώσεις! Να κάνεις και κάποιο makeup tutorial! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. καλέ, πάλι άλλαξες εμφάνιση; με'γειες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχα, την έχω αρκετό καιρό αυτή. από τις αρχες του προηγούμενου μήνα ίσως και περισσότερο =) ελπίζω να σου αρέσει!

      Διαγραφή
  12. Υπέροχη και σε φοβερή τιμή! Να τη χαρείς:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. οι παλετες της too faced ειναι εξαιρετικες..η τιμη που την πηρες ειναι εξευτελιστικη για τετοια ποιοτητα..να τη χαρεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ειλικρινά όταν διάβασα "τελευταία" και "-50%" γούρλωσα τα μάτια μου! Όχι σε καταλαβαίνω απόλυτα! Έκανες πολύ ωραία αγορά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook