Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Maybe it's Love!

Ήταν η πιο ερωτική μέρα. Η μέρα που κάνει και τους πιο σκληρούς να λυγίσουν... 

Εκείνη την ημέρα εγώ την πέρασα παρέα με αγαπημένους φίλους, πολλές εκπλήξεις και ασφαλώς πολλά πολλά χαμόγελα!!!! Από την παρέα βέβαια δεν θα μπορούσε να λείπει και ένα από τα πιο αγαπημένα brand όλων των γυναικών. Η Maybelline!




Το ραντεβού ήταν για τις 10.30 το πρωί στο L'Arcade. Ένα υπέροχο cafe Bar στο κέντρο της Αθήνας. Η απίστευτη διακόσμηση και οι πολυθρόνες του, το έκαναν να μοιάζει με γαλλικό bistro. Υπέροχος συνδυασμός για μία τέτοια μέρα αν το καλοσκεφτεί κανείς... 

Στην πόρτα, μας περίμεναν αγαπημένοι φίλοι! Ναι, ναι φίλοι, μιας και τους έχουμε συναντήσει πολλές πολλές φορές και έχουμε μοιραστεί μαζί τους απίστευτες στιγμές. Γνωρίσαμε όμως και καινούργιους συνεργάτες της εταιρείας. Ανθρώπους γεμάτους κέφι, χαρά και όρεξη για δημιουργία. Για μένα αυτό είναι ίσως και το πιο σημαντικό κομμάτι του event. Το όνομα μιας εταιρείας που αγαπάω και εμπιστεύομαι αρχίζει και αποκτά πρόσωπα και χαμόγελα. Ανθρώπους από τους οποίους μπορώ όχι μόνο να μάθω αλλά και να εμπνευστώ! 

Όπως γίνεται σε κάθε event βέβαια ο ενθουσιασμός φτάνει στο ζενίθ του όταν η εταιρεία αρχίζει να μας μιλάει για τα καινούργια προϊόντα που μόλις άρχισαν να κυκλοφορούν ή που θα έρθουν πολύ σύντομα στην αγορά. 

Εγώ τρελάθηκα με τα babylips που όπως σας είπα και εδώ, τα περίμενα μήνες (νομίζω κατάλαβαν όλοι όσοι ήταν εκεί το πόσο μεγάλος ήταν ο ενθουσιασμός μου) αλλά και με μερικά πραγματάκια που πολύ σύντομα θα τα χαρούμε παρέα!

Τι θα λέγατε όμως να ρίξετε μια ματιά μόνες σας στο τι έγινε στο       




(μην ξεχάσετε να ανοίξετε την μουσική! είναι πάντα πιο ευχάριστα έτσι!)

Εδώ με βλέπετε με την Κορίνα από το Make Up Vides αλλά και την Εύη από το All things you Are! Πολύ αγαπημένες φίλες και οι δύο! Πήραμε μαζί τον καφέ μας γι' αυτό και η φωτογραφία! Υπήρχαν όμως εκεί και πολλές πολλές ακόμα φίλες co-bloggers!  

Τα πιο πολλά από τα προϊόντα τα έχω ήδη δοκιμάσει και τα review ετοιμάζονται πυρετωδώς. Τις αμέσως επόμενες μέρες άλλωστε έχουμε να μοιραστούμε τόσα μα τόσα πολλά!!! Stay tuned my beauties! 


Αν και έπρεπε να σας έχω αποχαιρετήσει λίγο πιο πάνω, όση ώρα έγραφα αυτό το post αναρωτιόμουν ποια είναι τα καλύτερα προϊόντα της εταιρείας τα οποία έχω δοκιμάσει και κατέληξα ότι θα ήθελα να μάθω τα δικά σας αγαπημένα. Λοιπόν;;;;;



               



5 σχόλια:

  1. Αχχχ ζηλεύω!!!
    Τι υπέροχες φωτογραφίες!!!!!!!
    Θέλω να δοκιμάσω 1 baby lip...δεν ξέρω ποιο όμως..
    χμμ...τείνω ή προς το ροζ ή το πράσινο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πόσο σας ζηλεύω που βρεθήκατε εκεί!!!Περιμένουμε review από τα πραγματάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπέροχη η φώτο της Maybelline για την ημέρα! Κόκκινο, αισθησιασμός και πολλή ομορφιά! Τέλειο post!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φοβερές φωτογραφίες!!!!!
    Θα ήταν υπέροχα!!
    Φιλιάα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook