Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Let's Party!!!

Αγαπημένοι φίλοι, ευχάριστη διάθεση, λαμπερά χαμόγελα και ένα ποτήρι σαγκρία ήταν όλα όσα  χρειαζόμασταν για να γιορτάσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα πρώτα  γενέθλια του BeautyTest Box!




Για αρκετά χρόνια έβλεπα ξένες youtuber και blogger να δείχνουν τα δικά τους κουτάκια από αντίστοιχες εταιρείες του εξωτερικού και σκεφτόμουν πόσο υπέροχο θα ήταν να μπορούσα και γω να δοκιμάζω όλα τα νέα trends αλλά και προϊόντα από εταιρείες που δεν γνώριζα με μία ελάχιστη μηνιαία συνδρομή. Όταν λοιπόν πριν ένα χρόνο το κόκκινο κουτάκι έκανε για πρώτη φορά την εμφάνισή του! Η χαρά μου ήταν απερίγραπτη. Ξεκίνησα δειλά δειλά να το αγοράζω και κατέληξα να περιμένω κάθε μήνα με αγωνία πότε θα ανοίξουν οι συνδρομές για να προλάβω και γω ένα κουτάκι!

Και κάπως έτσι πέρασε ένας ολόκληρος χρόνος και επειδή σε όλους αρέσουν τα party, μια πρόσκληση ήταν αρκετή για να γιορτάσω και γω μαζί με το BeautyTest Box  τα πρώτα του γενέθλια και να σβήσουμε όλοι μαζί το πρώτο του κεράκι.

Συνδιοργανωτές της βραδιάς ήταν η γλυκιά Έφη Ανέστη από το Beauty Diaries Blog η οποία όχι μόνο μας ετοίμασε υπέροχες εκπλήξεις αλλά και μας γέμιζε το party με το λαμπερό της χαμόγελο αλλά και τα Teo Hair Desing που μας φιλοξένησαν στον υπέροχο κατάστημά τους στην Γλυφάδα!!! 



Αυτό όμως που χάρηκα πιο πολύ απ' όλα είναι ότι γνώρισα υπέροχους ανθρώπους. Τώρα ποια για μένα δεν υπάρχει μόνο το BeautyTest Box και το BeautyDiaries Blog. Τα ονόματα απέκτησαν πρόσωπα. Την Κατερίνα και την Έφη αντίστοιχα. Μπορεί να μην τις ξέρω καλά αλλά για μένα ήταν οι πιο γελαστοί άνθρωποι της βραδιάς  που έδωσαν πραγματικά τον καλύτερό τους εαυτό για να περάσουμε εμείς φανταστικά!

Στο τέλος δε μας επιφύλασσαν και μια υπέροχη έκπληξη. Ένα l.e. κόκκινο κουτάκι που πραγματικά με έχει ξετρελάνει!

Και επειδή οι φωτογραφίες μιλάνε από μόνες τους:





(μην ξεχάσετε να ανοίξετε την μουσική, είναι πάντα πιο ευχάριστα έτσι!)

Πριν σας αφήσω να τους ευχαριστήσω όλους μια ακόμα φορά για την υπέροχη βραδιά και να ευχηθώ πολλά πολλά ακόμα κόκκινα κουτάκια και πολλές ακόμα επιτυχίες για το αγαπημένο BeautyTest Box! Και του χρόνου!!!!



             


2 σχόλια:

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook