Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Οι άντρες και τα γυναικεία παπούτσια!

Οι παλιοί έλεγαν ότι μπορεί μία γυναίκα να καταλάβει πολλά για τον άντρα που την συνοδεύει, από το ποτό που θα διαλέξει να πιει, εκείνος όμως μπορεί να καταλάβει πολλά περισσότερα για εκείνη από τα παπούτσια που θα φορέσει.



Για να είμαι ειλικρινείς δεν πίστευα ότι ισχύει κάτι τέτοιο για καμία από τις δύο πλευρές. Σε πρόσφατη όμως συζήτησή μου με μερικούς φίλους μου άντρες κατέληξα πως η παραπάνω θεωρία έχει κάποια βάση. Οι άντρες όχι μόνο κοιτάνε κάθε λεπτομέρεια πάνω μας αλλά δίνουν μεγαλύτερη σημασία στα παπούτσια απ' ότι νόμιζα.

Τι θα λέγατε να μελετήσουμε μερικά από τα μυστικά τους;
Αν λοιπόν φοράει:

Πρόκειται για το κορίτσι του μπαμπά. Μια ρομαντική πριγκίπισσα με λεπτά αισθήματα στην οποία πρέπει να συμπεριφερθεί κανείς με προδερμ . Να της ανοίξει την πόρτα, να πληρώσει το λογαριασμό στο κέντρο που θα πάνε για φαγητό και στο τέλος να την αφήσει το βράδυ στην πόρτα δίνοντας της ένα τρυφερό φιλί. 

Στην γυναίκα αυτή αρέσει η προσοχή. Θέλει όταν μπαίνει σε ένα χώρο να κλέβει τα βλέμματα και οι άντρες να την κοιτάνε με θαυμασμό. Το μόνο που χρειάζεται όπως λένε είναι να ξέρει να τις φοράει και να μην την φοράνε.
  • Αθλητικά


Της αρέσει να νιώθει ασφάλεια και άνεση. Είναι γεμάτη ζωή και ενέργεια αρκεί να μην χρειαστεί να βγει από την ζώνη ασφάλειας που έχει δημιουργήσει η ίδια για τον εαυτό της. 
  • Πλατφόρμα 


Είναι δυναμική. Ανεξάρτητη. Της αρέσει να πατάει στα πόδια της. Ξέρει τι θέλει αλλά και πως να το διεκδικήσει. Θεωρεί ότι μπορεί να κατακτήσει τον κόσμο και δεν θα την ενοχλούσε αν πλήρωνε και το λογαριασμό καμιά φορά.
  • Σαγιονάρες


Ένα ελεύθερο πνεύμα. Δεν συμβιβάζεται με τα πολλά πρέπει. Θέλει να είναι άνετη αλλά και μέσα στη μόδα χωρίς να την ενδιαφέρουν οι περιορισμοί.



Με αυτή την εντύπωση λοιπόν με άφησαν οι άντρες της παρέας. Εσείς τι νομίζετε;;; Έχουν δίκιο;;; Θέλω τις απόψεις σας! 


               




12 σχόλια:

  1. εγω παλι πιστευω ότι οι ανδρες νοιαζονται για τα παππουτσια μόνο οταν είναι να τους ερθει στο κεφαλι!αχαχαχαα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχα είναι και αυτό μία αποψη! ομολογώ δεν το ειχα σκεφτει ...

      Διαγραφή
  2. Αχαχαχ! Τέλειο το πρώτο σχόλιο!!!
    (Και όταν είναι να τα πληρώσουν θα προσέθετα εγώ!)
    Κοίτα, με εξαίρεση τις μπαλαρίνες που δεν θέλω να τις βλέπω, όλα τα άλλα, τα φοράω άνετα!
    Α, και αρβυλάκιααααααα!
    ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. όσον αφορά εμενα έπεσε μέσα!
    μια ζωή με μπαλαρίνες και αθλητικά!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα συμφωνησω οπως τα περιεγραψες. Εχω ακουσει και εγω οτι χαρακτηριζονται αναλογως με τα παπουτσια αλλα πιστευα οτι ειναι μονο μεταξυ μας που οσο να ναι ξερουμε κατι παρα πανω. Εντυπωσιαστηκα που εμαθα οτι το παρατηρουν και μας χαρακτηριζουν και οι αντρες!!! Μωρε μπραβο.. :P

    http://dreamstylesplash.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ότι δίνουν σημασία σε λεπτομέρειες το πιστεύω, και μη σου πω όχι μόνο στα παπούτσια :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Νομίζω οι άντρες σε τελευταία ανάλυση τους αρέσει ο,τιδήποτε έχει τακούνι πάνω από 10 πόντους!!
    :D
    xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εγώ πιστεύω πως για να φτάσει ένας άντρας στο παπούτσι θα πρέπει πρώτα να έχει σκανάρει και εγκρίνει όλο το υπόλοιπο πακέτο!!
    Και έχουν δίκιο στα περισσότερα από όσα ανέφερες!! Κάπως έτσι νιώθω κι εγώ σαν γυναίκα ανάλογα με το παπούτσι που φοράω!!
    Αααα και δεν ξαναφοράω πλατφόρμες... στέλνουν το λάθος μήνυμα(άκου εκεί να πληρώσω εγώ το λαγαριασμό!!) χιχιχιχιχιχιχιχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Α καλά είσαι, που να'χεις και τον δικό μου που τα περνάει όλα από έγκριση. Δε συμφωνούν και πολύ τα γούστα μας στα γυναικεία θέματα, αλλά αφού με θέλει ακόμα, δεν έχω παράπονο! Χαχαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Στο συγκεκριμένο δεν ξέρω αν έχουν δίκιο πάντως οι άντρες προσέχουν πράγματα πάνω μας που ούτε πάει ο νους μας!!!Πολύ ωραίο και διαφορετικό post!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εγώ τα φοράω όλα!!!!!!!! :D :D
    Ισως όχι τόσο συχνά πλατφόρμες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ego koritsia trelenome gia mpalarines kai athlitika pio poly :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook