Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

Beauties in the kitchen ~ Φτιάξτε το δικό σας γαλάκτωμα με πολύ απλά υλικά!!!!!

Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από το να μπαίνεις στην κουζίνα και να δημιουργείς μικρούς θησαυρούς μεταμορφώνοντας το σπίτι σου σε spa! 
Είναι εύκολο, ξεκούραστο, οικονομικό και απίστευτα διασκεδαστικό!!!!

Όπως καταλάβατε ήρθε για μια ακόμα φορά η ώρα για μια συνταγή ομορφιάς!!!


Διώξτε τους όλους από την κουζίνα σας, ανάψτε ένα αρωματικό κερί, φτιάξτε ένα καφέ, βάλτε και μια απαλή, χαλαρωτική μουσική και ξεκινάμε!!!!!!


Γαλάκτωμα !!!



Τι θα χρειαστούμε:

  • 5 κουταλιές της σούπας μέλι
  • 5 κουταλιές της σούπας γιαούρτι
  • 1 μεγάλο αγγούρι
Εκτέλεση:

Πολτοποιούμε το αγγούρι στο μπλέντερ (δεν πετάμε τα υγρά του). Στη συνέχεια ζεσταίνουμε λίγο το μέλι στο μάτι της κουζίνας μέχρι να έρθει σε πιο ρευστή μορφή (καλό θα ήταν να μην χρησιμοποιείστε το φούρνο μικροκυμάτων για αυτό το βήμα). Ανακατεύουμε όλα τα υλικά στο μπολ μας μέχρι να δημιουργηθεί ένα ομοιόμορφο μείγμα. Προσοχή όμως, πρώτα θα ενώσουμε το μέλι με το αγγούρι.  Στη συνέχεια θα βάλουμε μια κουταλιά γιαούρτι και θα τα ανακατέψουμε καλά και γρήγορα. Μετά θα προσθέσουμε άλλη μια κουταλιά γιαούρτι και θα ανακατέψουμε και πάλι καλά. Μετά μπορούμε να προσθέσουμε και το υπόλοιπο γιαούρτι μας. Αυτό το κάνουμε για να μην "κόψει" το γιαούρτι.

Μπορείτε αν θέλετε να βάλετε και λίγη αλόη μέσα!!! Εγώ λατρεύω την ενυδάτωση που δίνει στην επιδερμίδα μου!!!! (προσοχή μην είστε μόνο αλλεργική =) στην αλόη)

Εφαρμογή:

Τοποθετούμε στο πρόσωπό μας για περίπου 15 με 20 λεπτά. Στη συνέχεια αφαιρούμε με χλιαρό νερό και σκουπίζουμε με ταμποναριστές κινήσεις. Πρόκειται για ένα γαλάκτωμα σε ελαφρός ρευστή μορφή οπότε βάλτε το με προσοχή στο πρόσωπο και στο σώμα σας και προσέξτε να μην λερωθείτε. Μπορείτε να επαναλαμβάνετε την διαδικασία όσες φορές την εβδομάδα επιθυμείτε!

Τέλος, μην ξεχνάτε ότι η εμπειρία αυτή γίνεται ακόμα καλύτερη αν την μοιράζεστε με φίλες σας! Φωνάξτε τις και απολαύστε υπέροχες στιγμές που μόνο εμείς οι γυναίκες ξέρουμε να εκτιμήσουμε!!!!

Πριν φύγετε μην ξεχάσετε να μου πείτε πως σας φάνηκε η συνταγή μου! Θα την δοκιμάζατε;;;

p.s. πάντα να δοκιμάζετε όλες τις σπιτικές συνταγές αλλα και όλα τα καλλυντικά προϊόντα στο εσωτερικό του χεριού σας πριν τα βάλετε στο πρόσωπό σας και το σώμα σας για να ελέγχετε αν έχετε κάποια ευαισθησία σε κάποιο από τα υλικά/συστατικά. Το ότι κάποια από αυτά τα τρώτε δεν σημαίνει απαραίτητα ότι το σώμα σας μπορεί να τα αντέξει. =)


               

11 σχόλια:

  1. Πραγματικά εύκολη και ξεκούραστη διαδικασία!
    Θα το δοκιμάσω σίγουρα!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι όντως πολύ εύκολο. Το κάνω πολλά χρόνια μιας και εχει υλικά που πάντα υπάρχουν στο σπίτι!

      Διαγραφή
  2. Εγω αναμειγνύω το μελι και το γιαουρτι..Απο το αγγουρακι βαζω μονο δυο φετουλες στ ματια μου. Θα το δοκιμασω και με τον δικο σου τροπο! :)

    http://dreamstylesplash.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πολύ ωραία συνταγή ομορφιάς!κάποια στιγμή θα το δοκιμάσω σίγουρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ καλή, εννοείται πως θα την δοκίμαζα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ ενδιαφέρουσα συνταγή ίσως την δοκιμάσω κάποια στιγμή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ ενδιαφέρον!! Νομίζω ότι πρέπει και για το καλοκαίρι που καιγόμαστε απ' τον ήλιο!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. το κανω και εγω το συγκεκριμενο συχνα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολύ ευκολη συνταγη! Για να πετυχει θα σου στειλω τα μικρά για να κανω το σημειο που τους διωχνουμε ολους και φτιαχνουμε καφέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. The guideline viability of a private look that can help you generally keep, prepared yourself just as cause segments diet system just as to perform like endeavors similarly as with dishwashing.how to get sticker residue off mirror

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. The fundamental elements of a kitchen are to store, plan and cook food and to wrap up related jobs like dishwashing.samsung dishwasher heavy light blinking and draining

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook