Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Reviewing Genovate Antiageing & Regenerating eye serum

Καλησπέρα beauties!!!!!

Φτάσαμε στα μέσα της εβδομάδας χωρίς καλά καλά να το καταλάβω και είναι ώρα για το καθιερωμένο μας review =)

Διάλεξα λοιπόν για σήμερα ένα προϊόν της bioten.

Το Genovate Antiageing  & Regenerating eye serum* και αυτό γιατί με ρώτησαν πολλές φίλες μου γι'αυτό τον τελευταίο καιρό.

Για να δούμε λοιπόν;;; Η  φύση αποκαλύπτει το πιο όμορφο πρόσωπό μας;;;;


Η εταιρεία λέει για το προϊόν αυτό:

Η φόρμουλα του Serum ματιών GENOVATE είναι βασισμένη στο RESISTEM™, ένα φυσικό συστατικό προερχόμενο από καλλιέργειες βλαστοκυττάρων του φυτού Globularia Cordifolia, με χρήση αειφόρων μεθόδων εκχύλισης που διασφαλίζουν μεγαλύτερη συγκέντρωση σε ενεργά συστατικά σε σχέση με τις συμβατικές τεχνολογίες. Το RESISTEM™ διεγείρει και προστατεύει τους αντιγηραντικούς μηχανισμούς του δέρματος, δρώντας σε 3 επίπεδα:


1. Αποβολή των τοξινών: Η δραστηριότητα του πρωτεασώματος, ενός από τους μηχανισμούς του κυττάρου που βοηθούν στην απομάκρυνση των κατεστραμμένων πρωτεϊνών στα κύτταρά μας, μειώνεται με την ηλικία. Το RESISTEM™ διεγείρει τη δράση του πρωτεασώματος, προστατεύοντας το δέρμα από την πρόωρη γήρανση.
2. Επιμήκυνση της ζωής των κυττάρων: Με τον καιρό, τα μιτοχόνδρια, τα Εργοστάσια παραγωγής ενέργειας του κυττάρου, οξειδώνονται, χάνοντας την ικανότητα τους να παράγουν ενέργεια. Το RESISTEM™διατηρεί τη μιτοχονδριακή δραστηριότητα, παρατείνοντας τη διάρκεια ζωής των κυττάρων.


3. Αναγέννηση ιστών: Τα βλαστικά κύτταρα του δέρματος, υπεύθυνα για τη διαδικασία αναγέννησης των κυττάρων, μειώνονται με τη γήρανση, προκαλώντας τη μείωση του ρυθμού της κυτταρικής ανανέωσης. Το RESISTEM™ προστατεύει τα υπάρχοντα βλαστικά κύτταρα, παρέχοντας συνεχή ανάπλαση και προστασία του δέρματος από την εμφάνιση των σημαδιών γήρανσης.

Είναι εντυπωσιακή η περιγραφή δε νομίζετε;;;;


Η δική μου γνώμη;;;

Τα μάτια μου, μου αρέσει να τα φροντίζω περισότερο από κάθε τι άλλο στο πρόσωπο μου. Πρόκειται άλλωστε για μια περιοχή αρκετά ευαίσθητη και στην δική μου περίπτωση ίσως να είναι και λίγο πιο ευαίσθητη από το κανονικό.

Την ταλαιπωρω όμως και γω αρκετά. Δεν την βοηθάω... Βάφω τα μάτια μου συνήθως πολύ και μετά αναγκάζομαι να τρίβω έστω και απαλά για να φύγουν όλα αυτά τα προϊόντα...

Έτσι, πάντα χρησιμοποιούσα καλές κρέμες ματιών, έτσι για να πω ότι προσπαθώ να αντισταθμίσω το "κακό" που μου κάνω, serum όμως δεν έβαζα. Όταν λοιπόν μου το έδωσαν χάρηκα πολύ! Δεν σας κρύβω ότι ενθουσιάστηκα! Σκέφτηκα "Να ένα ακόμα μυστικό... Ειδικό Serum! Πως δεν το είχα σκεφτεί μέχρι τώρα;;;"


Το target group που απευθύνεται το προϊόν είναι 35+ εγώ όμως δεν το έδωσα στη μαμά ή την αδερφή μου... Το κράτησα και άρχισα να το χρησιμοποιώ καθαρά προληπτικά. Δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα ακόμα ούτε και λεπτές ρυτίδες οπότε δεν μπορώ να σας πω αν βοηθάει σε αυτόν τον τομέα (πιστεύω δε ότι για να δείτε τέτοια αποτελέσματα χρειάζεται πιστή και μακροχρόνια χρήση προϊόντων). Ελπίζω μόνο, στο ότι θα βοηθήσει η εμφάνιση της κούρασης και των ρυτίδων να αργήσει να με επισκευτεί ... =) Η πρόληψη άλλωστε δεν έβλαψε ποτέ κανέναν... Σωστά;;;;


Αυτό όμως που μπορώ να σας πω είναι ότι μου αρέσει ο τρόπος που κάθεται πάνω στο πρόσωπό μου. Έχει μια ελαφρυά σύνθεση και απορροφάται πολύ γρήγορα. Δροσίζει απίστευτα την περιοχή και μετά έχω την αίσθηση ότι είναι καλύτερη η εφαρμογή τόσο της κρέμας ματιών όσο και του κονσίλερ.

Έχει ένα ελαφρύ άρωμα που δεν θυμάμαι τι ακριβώς μου θυμίζει αλλά μου είναι πολύ οικείο και κρατάει για περίπου 5 -7  λεπτά. Η διάρκεια ζωής της μόνο 6 μήνες και με την λίγη ποσότητα που χρειάζομαι δε νομίζω να καταφέρω να το τελειώσω τα 15 ml του μπουκαλιου μέχρι τότε.... Παρ'όλα αυτά θεωρώ ότι είναι καλύτερο να μου περισέψει λίγο προϊόν και να πάει χαμένο παρά να ήταν γεμάτο συντηρητικά... Άλλωστε είναι τόσο οικονομικό οπότε δεν με πειράζει. =)


Τέλος αυτό που μου αρέσει είναι η συσκευασία του. Είναι μικρό, πλαστικό (άρα δεν θα σπάσει εύκολα) και δεν χρειάζεται να βουτήξεις τα δάχτυλά σου στην κρέμα για να την χρησιμοποιήσεις γεμίζοντάς την μικρόβια...  

tip: όταν αδειάσει το μπουκαλάκι βάλτε σε αυτό την κρέμα ημέρας σας. Είναι ιδανικό για ταξίδια =)

Αυτό ήταν λοιπόν για σήμερα!!!
Πως σας φαίνεται το serum;;; Το έχετε δοκιμάσει;;;;


Follow me on

               
  

13 σχόλια:

  1. Αααα και εγώ την αγαπώ και ντρεπομαι που το παραδέχομαι και εγώ τη χρησιμοποιώ! Καλά το τιπ απίστευτο α ρε Ντέπυ θεά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχα τι γλυκια που εεισαι !!!! χαιρομαι πολυ που σου αρεσε το tip! =)

      Διαγραφή
  2. Κι εμένα μου αρέσει πάρα πολύ, ανάλαφρη και ενυδατική!! Ανοίγει το μπουκαλάκι; Νόμιζα ότι δεν άνοιγε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ανοιγει ανοιγει...!!!!πριν το σημειο που καθεται το καπακι... δεν ειναι ευκολο ομως... θελει υπομονη, ενα μαχαιρι και παρα μα παρα πολυ ΠΡΟΣΟΧΗ... =)

      Διαγραφή
  3. ακολουθηστε μας κ στα 2 δικα μας blogs
    http://sxesoules.blogspot.gr/
    http://magfav.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πρεπει να ειναι πολυ καλο!εγω δεν χρησιμοποιω τιποτα για την περιοχη των ματιων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ααααχ θα επρεπε.... κ δεν μιλαω μονο γι'αυτο το προιον. τα ματια σου μετα θα δειχνουν πιο ξεκουραστα =)

      Διαγραφή
  5. Δεν έχω εντοπίσει και πολλά σέρουμ ειδικά για μάτια στην αγορά οπότε το θεωρώ αρκετά πρωτοποριακό προϊόν και ενδιαφέρον.
    Επειδή θαύματα δεν γίνονται, μου αρκεί που είπες ότι στρώνει ωραία και είναι ανάλαφρο οπότε ψήνομαι αρκετά να το πάρω.
    Ωραίο review!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευχαριστω πολυ γλυκια μου! να σαι καλα!!!

      αν ελεγα οτι γινονται θαυματα θα ήταν ψεμα... επίσης ψεμα θα ηταν να πω οτι ειδα την τεράστια διαφορά αφου δεν εχω προβλημα... το χρησιμοποιώ καθαρά προληπτικά γιατί όπως ειπες δεν εχω δει κ γω πολλά serum για τα ματια κ η προληψη δεν βλαπτει =)

      Διαγραφή
  6. Πολύ καλό ποστ, εγώ προσωπικά ήθελα πολύ να διαβάσω για το συγκεκριμένο προϊόν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φαίνεται υπέροχο!!! Θα το δοκίμαζα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook