Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Fashion Friday time ❣

Καλημέρα cupcakes   

Παρασκευή σήμερα!!!! Αχχχ τι ώραια! Μ'αρέσει πολύ η Παρασκευή αλλά ακόμα πιο πολύ μ'αρέσει το Σαββατοκύριακο που έρχεται μετά! Αυτές είναι οι μόνες μέρες που μπορώ να βγω εύκολα έξω, να ξεσκάσω και να δω τους φίλους μου!!! 

Τα προβλήματα όμως ξεκινάνε απο την ώρα που αρχίζω να σκέφτομαι το τι θα βάλω.... Μπορεί να κατεβάσω όλη την ντουλάπα μέχρι να αποφασίσω... Και σεις;;;;;;

Σκέφτηκα λοιπόν να καθιερώσω τα Fashion Friday posts! Καθε Παρασκευή θα σας δείχνω ένα outfit που μου αρέσει με σκοπό να μας δίνω ιδέες!


Κάποια από τα προϊόντα μπορεί να είναι πολύ ακριβά ή μπορεί καποια από τα μαγαζιά που θα φαίνονται στα link να μην στέλνουν καν στην Ελλάδα και πάλι όμως, θα μπορείτε εύκολα να παίρνετε ιδέες για να φτιάξετε το δικό σας παρόμοιο look πολύ πιο οικονομικά... Με μία βόλτα στα μαγαζιά , τώρα μάλιστα που είναι και περίοδος εκπτώσεων, σίγουρα θα βρείτε   ότι χρειάζεστε αν δεν το  έχετε ήδη στην ντουλάπα σας! Κέφι και έμπνευση αν υπάρχει θα τους εντυπωσιάσετε όλους!!!! 

Θέλετε να δείτε λοιπόν τι διάλεξα για την πρώτη μας fashion Friday;;;

Jump in and



Black



Jane Norman knit top, €37 / Maison Martin Margiela cashmere coat, €530 / Oasis legging, €17 / G by Guess buckle boots, €84 / Yves Saint Laurent leather handbag, €1.675 / Wallis stretch bracelet, €5,37


Tι θα λέγατε για κάτι τέτοιο σήμερα;;;;;;

Θα περιμένω τις εντυπώσεις σας!


p.s. Αν σας αρέσει το blog μου και θέλετε να με κάνετε πολύ πολύ χαρούμενη, δεν έχετε παρά να με ψηφίσετε! Που;;; Οι Greek Beauty Bloggers διοργανώνουν τον πρώτο τους διαγωνισμό για τα τρια καλύτερα ελληνικά beauty blog! Πατήστε εδώ ψηφίστε τα αγαπημένα σας και ΜΕΝΑ!!!!! 
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!!!



If you are big on all things internet, please subscribe to my blog and/or join the fan club on Facebook Cute&GirlyDMS , or Twitter CuteandGirlydms, or you can do all three!!!!!!!!!!!

glitter text generator



4 σχόλια:

  1. Εντάξει, όταν γίνω πλούσια, θα αγοράσω αυτή την τσάντα σε όλα τα χρώματα που υπάρχει. Αχ...είναι ωραία τα όνειρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εεετσι και γω!!!!!! και αυτα τα πολυ γνωστα παπουτσια σε ΟΛΑ τα χρωματα loool

      ειναι οντως ωραιο να ονειρευεσαι! δεν κοστιζει τπτ και παιρνεις ιδέες για να φτιαξεις κ συ το δικο σου στυλ με πολυ λιγότερα χρήματα =)

      Διαγραφή
  2. Όπως πάντα το γούστο σου είναι υπέροχο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευχαριστώ γλυκιά μου! να σαι καλα! χαιρομαι που σου αρέσει!

      Διαγραφή

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook