Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

Santa's nice list! Είστε από τους τυχερούς νικητές που κερδίζουν τα δώρα από την Red Water;;;;;;;


Καλησπέρα!!!!


Ο Άγιος Βασίλης πέρασε για τελευταία φορά από το blog μας!!!! Πως θα μπορούσε να μας ξεχάσει άλλωστε;;; 


Μου άφησε τους τρεις πρώτους στην nice list του για αυτή την εβδομάδα αλλά και την επόμενη του έκπληξη που θα είναι και η τελευταια του.

 Θέλετε να δείτε αν είστε εσείς οι τυχεροί;;;;
Οι 3 τυχεροί που θα κερδίσουν το Face Value Treatment Kit από την Red Water είναι οι

Despina Vnt
Jojnny Kloth
Sofia Koukara

Συγχαρητήρια! 


Να είστε πάντα τόσο τυχεροί! Ο καινούργιος χρόνος να σας φέρει μόνο υγεία, χαρά και ευτυχία!


Οι τυχεροί νικητές θα ενημερωθούν άμεσα και μέσω mail (οπότε δεν υπάρχει περίπτωση συνωνυμίας.) 


Πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μου μέχρι την Παρασκευή 4 Ιανουαρίου του 2013, για να μου στείλετε την διευθυνσή σας έτσι ώστε να τα στείλω στην εταιρεία για να σας στείλει κ εκείνη με τη σειρά της το δώρο σας. Σε αντίθετη περίπτωση θα κληρωθεί καινούργια νικήτρια στη θέση όποιου δεν απαντήσει.Το δώρο θα σταλεί από την εταιρεία και δεν ευθύνομαι σε πιθανή καταστροφή ή απώλειά του.Και όπως λέει μια φίλη: "Don't be a cheater and unsubscribe now that the giveaway is closed... "


p.s. Αν σας αρέσει το blog μου και θέλετε να με κάνετε πολύ πολύ χαρούμενη τώρα τις γιορτές δεν έχετε παρά να με ψηφίσετε! Που;;; Οι Greek Beauty Bloggers διοργανώνουν τον πρώτο τους διαγωνισμό για τα τρια καλύτερα ελληνικά beauty blog! Πατήστε εδώ ψηφίστε τα αγαπημένα σας και ΜΕΝΑ!!!!! 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!!!

p.s. Από δω και πέρα κάθε Κυριακή θα υπάρχει ανοιχτό blog hop για 24 ώρες. Λεπτομέρειες για το τι είναι το blog hop θα βρείτε εδώ! Μην ξεχνάτε να επιστρέφετε κάθε Κυριακή!!!!If you are big on all things internet, please subscribe to my blog and/or join the fan club on Facebook Cute&GirlyDMS , or Twitter CuteandGirlydms, or you can do all three!!!!!!!!!!!


2 σχόλια:

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook