Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

New Winner from The Body Shop Giveaway!!!!!!!!


Καλημέρα cupcakes!!!!

Έχετε μπει σε Χρισοτυγεννιάτικη διάθεση ή όχι ακόμα;;;; 

Αν όχι νομίζω ότι σήμερα θα βοηθήσω μια τυχερή ή έναν τυχερό να πάρει ενα Χριστουγεννιατικο δώρο που σίγουρα δεν περίμενε.... Στο πρώτο μας χριστουγεννιάτικο διαγωνισμό που βοηθός τους Αγιου Βασίλη ήταν τα The Body Shop και εγινε την προηγούμενη εβδομάδα μια από τις νικήτριες δεν επικοινώνησε μαζί μου στο διάστημα που σας είχα αφήσει.Έτσι στη θέση της κληρώνεται σήμερα  νέος νικητής.


Jump In and


Η τυχερή που κέρδισε το Gift Box Duo-Love Etc...TM ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ήταν η Εφη Αναγνωστοπούλου. Ο ΝΕΟΣ νικητής λοιπόν είναι ο

DIMITRIS COMP


Ναι ναι ειναι αντρας και είναι ο πρωτος αντρας νικητης που βγαίνει από το blog και είμαι πολύ χαρούμενη γι'αυτό!!!!!!Συγχαρητήρια! Να είσαι πάντα τυχερός εύχομαι!!!!!!!


Ο τυχερός νικητής θα ενημερώθει και μέσω mail (οπότε δεν υπάρχει περίπτωση συνωνυμίας.) 


Πρέπει να επικοινωνήσει μαζί μου μέχρι και την Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012, για να μου στείλει την διευθυνσή του έτσι ώστε να του αποστείλει η εταιρεία το δώρο του. Σε αντίθετη περίπτωση θα κληρωθεί καινούργιος νικητής στη θέση του.Το δώρο θα σταλεί από την εταιρεία και δεν ευθύνομαι σε πιθανή καταστροφή ή απώλειά του.

Αν δεν κερδίσατε μην στεναχωριέστε... 

(check the link you are gonna love the upcoming surprises!)

Ο δευτερος βοηθός του Santa είναι ηδη εδώ και ερχεται και ο τριτος το βράδυ!!!! Καλή επιτυχία!
Mavala Giveaway!


Και όπως λέει μια φίλη: "Don't be a cheater and unsubscribe now that the giveaway is closed... I'll know..."


p.s. Από δω και πέρα κάθε Κυριακή θα υπάρχει ανοιχτό blog hop για 24 ώρες. Λεπτομέρειες για το τι είναι το blog hop θα βρείτε εδώ! Μην ξεχνάτε να επιστρέφετε κάθε Κυριακή!!!!If you are big on all things internet, please subscribe to my blog and/or join the fan club on Facebook Cute&GirlyDMS , or Twitter CuteandGirlydms, or you can do all three!!!!!!!!!!!1 σχόλιο:

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook