Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Spread the News!

As always this post is done late again........!!!!!!!!!




Θέλετε να δείτε τα αγαπημένα μου post από την προηγούμενη εβδομάδα;;;

Jump In and




  • Το πρώτο post είναι από το blog Makeup Vibes και την Κορίνα!Κάνει swatch σε orang lipsticks που ζαχαρώνω εδώ και πολύ καιρό οπότε καταλαβαίνετε....!!! Το post θα το βείτε εδώ.
  • Επόμενο post/youtube video έρχεται από το Our Walking closet's secrets! Review πάνω στην νέα σειρά της Essence! Aaaax!!!!!! To post θα το βρείτε εδώ. (έχει και part one :P )


  • Το τρίτο αγαπημένο post είναι από το blog Rebeaut yourself και την Ελένη! Κάνει swatch σε υπέροχα μανό! Λάτρεψα τα χρώματα που μας έδειξε! Το post θα το βρείτε εδώ.


  • Το blog Made In Heart και η Μαρία φιλοξενούν ένα υπέροχο review για την Caudalie Vinosource Moistorizing Sorbet κρέμα. δεν την ήξερα και το βρήκα εξαιρετικά ενδιαφέρον! Το post της θα το βρείτε εδώ.


  • Για τελευταίο σας κράτησα το καλύτερο! The Ultimate foundation test!! Το post από το blog Natalie's beauty Land και την Natalie! Check it out and don't forget to check the video! τελικά τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως φαίνονται. Το post θα το βρείτε εδώ.

Αυτά ήταν λοιπόν! Stay tuned για τα αγαπημένα αυτής της εβδομάδας.







p.s. Από δω και πέρα κάθε Κυριακή θα υπάρχει ανοιχτό blog hop για 24 ώρες. Λεπτομέρειες για το τι είναι το blog hop θα βρείτε εδώ! Μην ξεχνάτε να επιστρέφετε κάθε Κυριακή!!!!


If you are big on all things internet, please subscribe to my blog and/or join the fan club on Facebook Cute&GirlyDMS , or Twitter CuteandGirlydms, or you can do all three!!!!!!!!!!!



glitter text generator

8 σχόλια:

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook