Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

Favorite Hand Creams

Καλημέρα beauties!

Τον τελευταίο καιρό όλο βαριόμουν ή και ξέχναγα να χρησιμοποιώ κρέμα χεριών... Χτες λοιπόν έσκασαν πολυ τα χέρια μου (μάλλον λόγο της θάλασσας, της άμμου και του ήλιου). Το πάθημα μου έγινε μάθημα και σκέφτηκα να μοιραστώ μαζί σας τις αγαπημένες μου κρέμες χεριών.


Θέλετε λοιπόν να τις δείτε;;;; 

Αν ναι ...

Jump In and




  • Η μεγάλη μου αδυναμία. Η κρέμα που χρησιμοποιώ πάντα όταν έχω σκασίματα και κάνει πραγματικά θαύματα είναι η concentrated hand cream της Neutrogena. Μέσα σε μια μέρα κάνει πραγματικά θαύματα! Ενυδατώνει και ανακουφίζει τα χέρια μου σχεδόν αμέσως. Την αφήνω όμως πάντα για εξαιρετικές περιπτώσεις και δεν την χρησιμοποιώ καθημερινά.

(Εδώ βέβαια πρέπει να σας πω, πως υπάρχουν 2 σχεδόν ίδιες. Η μια ειναι σε μπλε συσκευασία και η άλλη σε κόκκινη. Λένε ότι είναι ακριβως ίδιες και η μοναδική τους διαφορά είναι ότι η μια έχει άρωμα και η άλλη δεν έχει. Αυτό δεν είναι αλήθεια. Έχω χρησιμοποιήσει και τις δύο και έχουν διαφορετική υφή. H μια η κόκκινη είναι πιο πολυ σαν gel με ένα ημιδιαφανές χρώμα και η άλλη σαν κρέμα. Αυτή που είναι σαν κρέμα εμένα δεν μου κάνει τόσο πολύ.)



  • Το χειμώνα όταν δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο θέμα χρησιμοποιώ το body butter που εκείνη την περίοδο βάζω σε όλο μου το σώμα. Συνήθως χρησιμοποιώ τα body butter των The Body Shop καθώς λατρεύω την ποιότητά τους και τα αρώματά τους. Όμως μου αρέσει πολυ και αυτό των Sephora γιατί έχει μια πολυ πολυ απαλή και δροσερή μυρωδιά που σχεδόν αμέσως χάνεται. Αυτό εγώ το βρίσκω καλό γιατί καμιά φορά θέλω να μυρίζω μόνο το άρωμα μου και να μην μπλέκονται πάνω μου πολλά αρώματα  μαζί.


  • Το καλοκαίρι όμως το body butter όχι μόνο μου φαίνεται βαρύ αλλά δεν μπορώ να το αφήσω και εκτός ψυγείου γιατί λιώνει οπότε με εκνευρίζει να τρέχω στο ψυγείο κάθε τρεις και λίγο. Έτσι ψάχνοντας να βρω εναλλακτική λύση άρχισα να χρησιμοποιώ την κρέμα χεριών από τα The Body Shop. Είναι ανάλαφρυ και ενυδατική. Ότι πρέπει για τώρα το καλοκαίρι! Κάνει τα χέρια μου απαλά και έχει υπέροχο άρωμα τριαντάφυλλο! 

Εσείς πια κρέμα χεριών χρησιμοποιείτε; Είστε ευχαριστημένες;                       

12 σχόλια:

  1. Τις κρέμες του body shop τις λατρεύω και εγώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. συμφωνω!!!!!!!! είναι πάρα πολύ καλες και μερικά αρώματά τους μοναδικα!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  2. Οι κρέμες των Body Shop είναι σταθερή αξία. Η κρέμα χεριών τους, είναι η αγαπημένη της μαμάς μου. ;D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μέχρι στιγμής, έχω δοκιμάσει της Neutrogena και είναι πάρα πολύ καλή!
    Εμένα τον Χειμώνα τα χέρια μου ταλαιπωρούνται πολύ από το κρύο και γίνονται χάλια! Προσπαθώ να βάζω συνέχεια κρέμα χεριών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. συμφωνώ! είναι must have! κ μενα ταλαιπωρούνται τα χέρια μου πολύ το χειμώνα αλλά φέτος είχαν πολλά προβλήματα κ το καλοκαίρι... τι να πει κανεις...

      Διαγραφή
  4. Palia eixa to blue tis neutrogena alla den mou polu aresei kai twra exw ena polu kalo tis Apivita.
    Ta body shop butter is must gia to swma mou kai mou aresei para polu tin ufi kai i murwdia tous.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το μπλε ειναι τελειως διαφορετικο απο το κοκκινο κ ας λενε οτι ειναι το ίδιο στα φαρμακεια... είχα κ τα δύο κ η συνθεση ακομα κ οπτικα διαφέρει.... της apivita ακομα δεν έχω δοκιμάσει.. θέλω όμως...

      Διαγραφή
  5. de xrhsiomopoiw kremes xeriwn!!sinithws vazw thn krema swmatos mou exei wraio apotelesma

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οταν χρησιμοποιώ body butter και γω! είναι κ βολικο και οικονομικο!

      Διαγραφή

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook