Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Spread the News


Και ναι επιτέλους ενα Spread the News στη ώρα του....

Όπως σας είχα πει και στο facebook τον τελευταίο καιρό είχα μερικά προβληματάκια με τον google reader από τον οποίο εγώ ενημερώνομαι για τα post που γράφεται και έτσι δεν καταφερνα να τα διαβάσω όλα. Έτσι θεωρούσα ότι δεν είναι σωστό να γράψω αυτό το post. Τώρα όμως...μετά από δύο εβδομάδες και αφού τα προβλήματα έφτιαξαν ετοίμασα και γώ το post αυτο με μεγάλη χαρά.

Θέλετε να δείτε; 

Jump In and

  • Το πρώτο λοιπόν αγαπημένο έρχεται από την Εμμανουέλλα με το blog Χαμογέλα ... Χανόμαστε! Τώρα που καλοκαίριασε έχει για μας ένα πολύ ωραίο post με φωτογραφιές από καταπληκτικά φορεματάκια! Αν θέλετε να πάρετε ιδέες και να τρέξετε μετά να ψωνίσετε διαβάστε το post της. Θα το βρείτε εδώ.
  • Επόμενη η Μαρία από το blog Made in Herat! Μας δείχνει φωτογραφίες από το βραδινό μακιγιάζ που έκανε το οποιό όχι μόνο ήταν εξαιρετικό και μου έδωσε πολλές ιδέες αλλά της πήγαινε και πάρα πάρα πολύ. Το post της, θα το βρείτε εδώ.

  • Το τρίτο στην σειρά είναι ένα guest post που έκανε η Κερασία από το blog Kerasia στο blog των Greek Beauty Bloggers στο οποίο μας μιλάει για τις διάφορες κόλλες για ψεύτικες βλεφαρίδες. Το βρήκα πραγματικά πολύ χρήσιμο. Ελπίζω και σεις... Θα το βρείτε εδώ.

  • Η Δαφνη από το blog Crush With Eyeliner μοιράζεται μαζί μας πολλά σχέδια για νύχια που έφτιαξε η ίδια. Μου έδωσε τόσες πολλές ιδέες και πραγματικά πιστεύω ότι πρέπει να ρίξετε μια ματιά στο post της για να πάρετε και σεις ιδέες! Θα το βρείτε εδώ.
  • Τέλος η Lucy από το blog lou sou sou! έχει dupe!!!!!!! Δεν θα μπορούσα λοιπόν να μην το έχω στα αγαπημένα της εβδομάδας που πέρασε!!!! Δείτε λοιπόν ένα dupe του Mac Impassioned. Θα το βρείτε εδώ.

Αυτά ήταν λοιπόν τα αγαπημένα της εβδομάδας που μας πέρασε!!!

Stay tuned και για τα επόμενα αγαπημένα!


             glitter text generator


2 σχόλια:

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook