Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Review of May Favorite's Products

Καλησπέρα beauties!

Η αλήθεια είναι ότι λατρεύω τα review! Νομίζω ότι για μένα είναι ίσως από τις πιο αγαπημένες κατηγορίες post! Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω γιατί... ίσως γιατί και εμένα μου αρέσει να διαβάζω αντίστοιχα post για να καταφέρνω να έχω μια πιο ολοκληρωμένη άποψη για προϊόντα που θα ήθελα να αγοράσω...

Ξεκινάμε λοιπόν;

Jump In and


  •   Κώδικας Νεότητας της L'Οreal *
Μου τον είχε δώσει η εταιρία  πριν μερικούς μήνες στο event που είχαν κάνει για τις ελληνίδες beauty blogger. Τον χρησιμοποιούσα όλον αυτό τον καιρό αλλά όχι συστηματικά. Τον τελευταίο μήνα όμως αποφάσισα να αρχίσω να τον χρησιμοποιώ πρωί βράδυ καθημερινά και τον λάτρεψα. Η εταιρία υποστηρίζει ότι θα κάνει την επιδερμίδα μας πιο φωτεινή και θα μειώσει τις κηλίδες στο πρόσωπό μας.

Τι πιστεύω εγώ; Ειλικρινά δεν μπορώ να σας επιβεβαιώσω ότι οι κηλίδες σας μειωθούν και αυτό  γιατί δεν έχω συν του ότι πιστεύω πως κάτι τέτοιο θέλει πολύ χρόνο για να φανεί.... Λάμψη στο πρόσωπο μου όμως δίνει. Αυτό όμως που το έκανε πραγματικά  απαραίτητο σε μένα, είναι ότι κάνει το δέρμα μου τόσο μα τόσο μαλακό!!! Νομίζω πραγματικά ότι δεν έχω δομικάσει μέχρι τώρα άλλο προϊόν που να μου δίνει τέτοιο αποτέλεσμα. Ζητήστε δείγματα και δοκιμάστε τον. Θα με θυμηθείτε!!!

  • Vitamin E Face Mist *
Για το προϊον αυτό είχα ακούσει πρώτη φορά από την Lucy που έχει το blog lou sou sou (αν και σίγουρα όλες την ξέρετε από το κανάλι της στο youtube loukiaki89). Έλεγε ενθουσιασμένη σε κάποιο video της, πόσο τέλειo είναι! Πόσο πολύ σταθεροποιεί το μακιγιάζ της. Τα έλεγε όμως όλα αυτά με τόσο ενθουσιασμό που πραγματικά με έκανε να θέλω να το δοκιμάσω. Και ένω είχα πάει μια μέρα να το πάρω κατέληξα με μια ωραίοτατη κρέμα χεριών γιατί τους είχε τελειώσει. Φαντάζεστε απογοήτευση. Μετά από μερικές μέρες όμως έγινε το event των The Body Shop για το καινούργιο τους κατάστημα στο Κολωνάκι. Εκεί μας έδωσαν φεύγοντας μια σακουλίτσα με δωράκια. Νομίζω πως τα κορίτσια που ήταν μαζί μου ακόμα θυμόνται το πόσο χάρηκα όταν είδα ότι ήταν μέσα στην σακουλίτσα αυτή. 

Τρία μόνο πράγματα έχω να σας πω. Επιβεβαιώνω ΟΛΑ μα ΟΛΑ όσα είπε η Lucy!!!! Έχει πολύ καλή τιμή σε σχέση με όλα τα υπόλοιπα του είδους του. Έχει πολύ έντονη μυρωδιά. Εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει όχι η μυρωδιά αλλά το πόσο έντονη είναι. Ο συνδιασμός όμως του αποτελέσματος που μου δίνει και η τιμή του μου αρκούν όχι μόνο για να παραβλέψω αυτό το μειονέκτημα αλλά και για να το βάλω στην κατηγορία των προϊόντων που χρησιμοποιώ καθημερινά. Αν όμως ανήκετε στην κατηγορία των ανθρώπων που δεν μπορείτε τις μυρωδιές καλύτερα να το μυρίσετε στο κατάστημα πρώτα και να αποφασίσετε. 

Και τελευταίο του σημερινού review η  

  • Sassy Marshmallow σκιά της L' Oreal*
Όσες κοπέλες με παρακολουθούν στο Facebook σίγουρα είδαν πριν λίγο καιρό ένα υπέροχο βάζο γεμάτο καραμέλες και δωράκια που μας έστειλε η L'Oreal (να σας πω την αλήθεια πρώτα δοκίμασα τις  εξαιρετικές αυτές καραμελίτσες και μετά είδα τι άλλα είχε μέσα το βάζο). Μέσα στα δωράκια ήταν και αυτή η σκιά. Συνοδευόταν   και από ένα μαύρο πλαστικό με το οποίο μπορείς να συμπιέσεις την σκιά έτσι ώστε αν σου χαλάσει να μπορείς να την ξαναφτιάξεις και να την χρησιμοποιήσεις. Πραγματικά θεωρώ ότι είναι εξαιρετικό σαν ιδέα και πάρα πολύ χρήσιμο.

Το swatch που βλέπετε είναι τραβηγμένο με φλας οπότε στην πραγματικότητα το χρώμα μοβίζει λίγο παραπάνω. Δεν είναι τόσο ασημί. Επίσης δεν έχω βάλει primer από κάτω και όπως βλέπετε το pigmentation είναι εξαιρετικό. Αυτό όμως που με έκανε να την χρησιμοποιώ σχεδόν καθημερινά για να μου δίνω λίγη λάμψη είναι πως χρησιμοποιώντας ένα paint pot της Mac από κάτω μου κράτησε 10 ώρες χωρίς την παραμικρή αλλοίωση και δεν υπερβάλω καθόλου. Από τις 10 το πρώι μέχρι της 8 το βράδυ δεν είδα την παραμικρή μείωση στην ένταση του χρώματος και ασφαλώς δεν είχα και αυτές τις εκνευριστικές λεπτές γραμμές που μπορούν να δημιουργηθούν. Ως ένας άνθρωπος που έχει εξαιρετικά λιπαρά βλέφαρα θεωρώ ότι αυτές οι σκιές αξίζουν και ανυπομονώ να αγοράσω και άλλα χρώματα της σειράς.


Αυτά ήταν λοιπόν! Πως σας φάνηκαν; Τα έχετε δοκιμάσει;;; Πείτε μου και σεις τις απόψεις σας...

20 σχόλια:

  1. Πολυ ομορφα ολα!:) σ'αρεσε το σπρέυ ε?δεν ειναι πολύ καλό? η σκιά φαίνεται απίθανη!:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευχαριστώ χαίρομαι που αρέσουν κ σε σενα!

      το mist το λατρεψα πραγματικά. το tip για να το βαζουμε κ λιγο πριν στο ψυγειο και να μας δροσιζει μετα που ειχες δωσει στο video σου ειναι όλα τα λεφτα!

      Διαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νομίζω πρέπει και εγώ να βάλω στην καθημερινή μου περιποίηση έναν ορό.Ίσως δοκιμάσω αυτό της L'Oreal που προτείνεις. Έβλεπα και στον κατάλογο της Avon καποιους ορούς που έχει σε πολύ καλές τιμές. Τους έχει δοκιμάσει καμία να μου πει την γνώμη της?
    Thank's in advance!
    Great post!

    http://eleonority.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλο είναι να βάλεις στην καθημερινότητα σου τον ορό ... θα δεις διαφορά. εγώ θα σου πρότεινα αυτόν γιατί τον δοκίμασα κ εμεινα ευχαριστημένη. της avon δεν εχω δοκιμάσει αλλά αν βρεις κάποιον κ μιας κ ειναι σε καλη τιμή ενημέρωσε...!!!!!!!!

      Διαγραφή
  4. Καλά τέλεια είναι αλλά με την σκιά έμεινα!! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μου έστειλαν άλλη μια σε χρώμα που μοιαζει αλλα λίγο πιο μπλε. δεν την έχω δοκιμάσει για να ξέρω να σας πω αν ειναι το ίδο καλή και σταθερή. οταν την δοκιμάσω θα φτιάξω post. παντως εγώ μέχρι τώρα έμεινα πολύ ευχαριστημένη από αυτή την σκιά.

      Διαγραφή
  5. Λοιπόν, τον Κώδικα Νεότητας της L'Οreal τον δοκίμασα για 2-3 νύχτες (συνήθως τα serum -και ειδικά το καλοκαίρι- τα χρησιμοποιώ μόνο το βράδυ)είναι από τα πιο ωραία που έχω δοκιμάσει (και πιστέψτε με έχω δοκιμάσει αρκετά) και συμφωνώ σ' αυτά που γράφεις. Έτσι ακριβώς είναι!

    Eleonor Rigby@ ως χρόνια πελάτισσα (και τους τελευταίους μήνες και Αντιπρόσωπος) της Avon πρέπει να σου πω ότι όλο το χειμώνα χρησιμοποιούσα το serum 30+ (αλλά και όλη την σειρά) για άμεση λάμψη & αναζωογόνηση και ήταν πάρα πολύ καλό! Δοκίμασα ακόμα σε δείγματα τον Ορό Αναδόμησης που είναι για όλες τις ηλικίες πάλι της Avon και πραγματικά ξετρελάθηκα από την υφή και την μυρωδιά και την λάμψη... και θεωρώ ότι είναι καλύτερο και από το serum 30+. Όταν θα το δω σε κάποια Καμπάνια σε πιο προσιτή τιμή θα το πάρω σίγουρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το σχολιο σου μου δινει ιδιαιτερη χαρα κ αυτο γιατι ενω εισαι αντιπροσωπος της Avon συμφωνεις κ συ με ότι λεω για τον ορο !!!

      σ'ευχαριστω πολύ για το σχολιο!

      Διαγραφή
    2. Καταρχάς, το τι είμαι Αντιρπόσωπος της Avon δεν έχει καμία σχέση στο να μιλάω ή να γράφω ΜΟΝΟ για τα προϊόντα της Avon. Δυστυχώς καλώς ή κακός έχω την τάση να μην είμαι σταθερή με κανένα προϊόν (οποιαδήποτε εταιρίας) και πάντα μου αρέσει να δοκιμάζω καθετί καινούργιο που κυκλοφορεί (είτε αυτό είναι της Avon είτε της L'Οreal είτε της Garnier είτε οποιαδήποτε εταιρίας. Εξάλλου, δεν με νοιάζει καθόλου ποιας εταιρίας είναι, όσο αυτό που αγοράζω να κάνει ακριβώς (αν όχι 100%) αυτό που λέει και να είναι και προσιτή η τιμή του. Αν κάτι είναι καλό το λέω!

      Για τον Ορό της L'Οreal λοιπόν, πήγα σήμερα στο Hondos για να πάρω κάποια πραγματάκια που ήθελα και είδα μπροστά μου τον ορό σε αρκετά καλή τιμή αλλά δυστυχώς δεν είχα μαζί μου το κουπόνι (-5€) που μου είχε στείλει η L'Οreal για να το πάρω ακόμα σε καλύτερη τιμή! Δεν πειράζει next time!

      Να είσαι καλά! Θα τα λέμε!

      Διαγραφή
    3. =) ελπιζω πραγματικα να μην το πηρες στραβα αυτό που είπα πιο πάνω...

      ήθελα απλά να υπερτονίσω 2 πραγματα.

      1ον πως το ότι μου έστειλαν τα προιοντα δεν σημαινει ότι δεν λέω την ειλικρινή μου άποψη γι'αυτα. (Οταν μάλιστα αυτό επιβεβαιώνεται απο άλλους ανθρωπους με κανει διπλα χαρούμενη).

      και το 2ο χαρηκα που είδα πως εσυ δεν εισαι σαν καποιους άλλους ανθρωπους που εχω γνωρίσει οι οποιοι συνεργάζονται με εταιρειες (εχω συγκεκριμενο ατομο στο μυαλο μου που καμια σχεση με blogs δεν εχει), που σκοπο της ζωής τους εχουν να βγάλουν ολα τα υπολοιποα προιοντα σκουπιδια (κ χρησιμοποιο δικη τους φραση) για να αναδειξουν τα δικά τους.

      Ελπιζω κ παλι να μη το πηρες στραβα...

      Η βολτα στα Hondos είναι πάντα πειρασμος loool

      Διαγραφή
  6. Ολα τα αγαπησα!!τον ορο τον χρησιμοποιω καθημερινα το mist θα το τελειωσω σιγουρα στις διακοπες μου που θα το εχω στ ψυγειο κθα ειναι κατι σαν after sun care..
    Οι σκιες ειναι πλ σταθερες εχεις δικιο μια δυο φορες εβαλα κ εχουν κ τοσο ωραια χρωματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. caramellitsa μου χαιρομαι που κ συ τα εχεις καταχαρει!

      στο ψυγειο σαν after sun care ε???? δεν το ειχα σκεφτει κ μ'αρεσει!!!!!! τελεια η ιδεα σου!

      Διαγραφή
  7. To Vitamin E Face Mist to agapw polu kai egw, kai teleutaia to xrhsimopoiw kai gia sta8eropoihsh tou makigiaz. Thn skia thn latreuw pragmatika! Phga kai phra kai 4 akoma giati einai apla uperoxes.
    Filia!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 4εις ????? δεν επρεπε να μου το πεις.... χαχαχαχα με βαζεις σε πειρασμο.......!!!!!!! να τωρα θα φταις εσυ..... =)

      Διαγραφή
  8. αυτο το μιστ το εχετε λατρεψει ολες!!! νομιζω οτι δεν ειναι καινουργιο προιον στο body shop.... λες να παω να το παρω......???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτό το face mist από Body shop ήταν το πρώτο προϊόν που είχα χρησιμοποιήσει ως βάση για το μέικ απ κυρίως,από τότε δεν το ξαναπήρα,αλλά τώρα τελευταία το βλέπω παντού και αρχίζω να το σκέφτομαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. γυαλιζει τελεια!!εχω πολλες τετοιες σκιες!δε εχω ουτε εγω ορο!!ζηλεψαα θα παω να παρω!! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ορό δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ!!! Αλλά μάλλον θα αρχίζω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook