Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

May favorites!

Καλημέρα κορίτσια!


Πέρασε ένας μήνας και ούτε που το κατάλαβα.... Ήρθε λοιπόν η ώρα για τα May Favorites. Σας είχα πει ότι δεν θα βλέπετε συχνά απο μένα τέτοια post και αυτό γιατί όταν κάποια πράγματα μου αρέσουν απλά κολλάω με αυτά και τα χρησιμοποιώ μέχρι να τελειώσουν οπότε θα ήταν βαρετό να σας δείχνω τα ίδια και τα ίδια συνέχεια. Όταν όμως έχω κάποια καινούργια πράγματα που με ενθουσίασαν ή κάποια παλιά που τα είχα στην άκρη και τωρα τα χρησιμοποιώ πάλι και αρχίζω να τα λατρεύω πάλι από την αρχή θα τα μοιράζομαι μαζί σας.

Θέλετε να δείτε λοιπόν τα αγαπημένα μου;

Jump In and



Αυτά είναι λοιπόν!!!!!

Για αρχή ο Κώδικας Νεότηταςτης L'Οreal και το Vitamin E Face Mistαπό τα "The Body Shop",



Χρησιμοποίησα πολυ επίσης πάρα πολύ το  Chubby Stick της Clinique (watermelon) , τη σκιά Sassy Marshmallowτης  L' Oreal. Και ασφαλώς δύο προϊόντα που είναι για μένα "must have", το Lip Stay lip gloss απο την Essence και ασφαλώς ένα lip balm! Δεν θα μπορούσε να λείπει άλλωστε... Για την ακρίβεια δεν είναι ένα αλλά τέσσερα. Είναι όλα τα tendertones που έχω! (τυχαία τις περισσότερες φορές διαλέγω πιο θα χρησιμοποιήσω)

Δεν θα σας μιλήσω όμως γι'αυτά  εδώ γιατί δεν θέλω να σας κουράζω με μεγάλα post! Φτιάχνω όμως τώρα, για όσους ενδιαφέρονται,ένα review για μερικά από αυτά τα προϊόντα το οποίο θα αναίβει σε πολύ λίγο! Stay tuned!!!!!!!!!!!

Ποια ήταν τα δικά σας αγαπημένα από το μήνα που μας πέρασες; Δώστε μου ιδέες για να δοκιμάσω καινούργια πράγματα τώρα που έρχεται το καλοκαίρι...!

                                     

2 σχόλια:

  1. αγορασα ενα βερνικι κιτρινο neon!κανει ωραια αντιθεση με το μαυρισμα το καλοκαιρι!!και μια shimmering cream eye shadow της shiseido!!!einai teleia kai ta 2

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook