Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Spread the News

Hello beauties!!!!!!


Mία ακόμα εβδομάδα πέρασε... και ελπίζω να ήταν τέλεια για σας!!!!! Ήρθε λοιπόν η ώρα να μοιραστώ μαζί σας τα 5 καλύτερα post της εβδομάδας! 


Έτοιμες;;;
Jump In!

  • Το πρώτο blog, είναι αυτό της Μοντέρνας Σταχτοπούτας, το οποίο αυτή την εβδομάδα καταλαμβάνει δύο θέσεις τις σημερινής πεντάδας και μάλιστα με τρία υπέροχα post! Στο πρώτο post μας γνωρίζει τις CC creams! ναι ναι καλά διαβάσατε! Όχι BB αλλά CC creams. Η  Μοντέρνα Σταχτοπούτα είναι η πρώτη  που μας δείχνει τι θα ακολουθήσει στο μέλλον! Το post θα το βρείτε εδώ.
  • Τα άλλα δύο post μας δίνουν καταπληκτικές ιδέες για αποκριάτικο μακιγιάζ. Και μιας και έχουμε μια εβδομάδα ακόμα μέχρι την μεγάλη Κυριακή πάρτε ιδέες εδώ αλλά και εδώ.


  • Δύο blog μοιράζονται την επόμενη θέση για το review τους σε ένα προϊόν που νομίζω ότι τελικά με έπεισαν και θα το δοκιμάσω... Η Στέλλα από το blog Miss Starshiny αλλά και η Νάταλι από το blog Natalie's BeautyLand έκαναν review για την Hydrane extra riche κρέμα της La Roche-Posay. Τα post θα τα βρείτε εδώ αλλά και εδώ. Εσείς την έχετε δοκιμάσεις;;; Περιμένω εντυπώσεις!!!!!

  • Το τελευταίο blog του Spread the News για σήμερα θα είναι το Beauty in Crisis και αυτό με δύο post. Το πρώτο περιέχει ένα εξαιρετικό video από το youtube. Είναι η διαφήμιση του YSL για το νέο επαναστατικό gloss-κραγιόν-Stain Rouge Pur Couture Vernis  à Lèvres. Πραγματικά μην το χάσετε το video αυτό! Θα το βρείτε εδώ.
  • Το δεύτερο post του ίδιου blog που πραγματικά είναι εξαιρετικό "Κάποιος εμπνεύστηκε από μυθιστόρημα του Κάφκα και το μετέφρασε σε μακιγιάζ" όπως είπε και η Εύη από το blog CBSG5861. Το post θα το βρείτε, που αλλού;;;; εδώ.!

Αυτό ήταν και για σήμερα!
Καλή εβδομάδα να έχουμε με ωραία και φρέσκα post!!!!!

4 σχόλια:

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook