Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Spread the News ~ Ελληνικές εταιρείες καλλυντικών

Hello Beauties!
Το ποστ αυτό νομίζω πως είναι ιδιαίτερα ξεχωριστό. Ο λόγος είναι απλός. Η Άννα και η Ελένη που έχουν το blog Tickle me Pink έκαναν μια εξαιρετική προσπάθεια και συγκέντρωσαν 19 ελληνικές εταιρείες καλλυντικών. Με την βοήθεια και άλλων Beauty Bloggers αλλά και αναγνωστριών τους τα κορίτσια κατάφεραν να εμπλουτίσουν την λίστα τους και αισίως έφτασαν τις 26!!!!


Είναι καιρός να αρχίσουμε να υποστηρίζουμε τις ελληνικές εταιρείες μιας και κάνουν εξαιρετική προσπάθεια, δεν νομίζετε; Εταιρείες που έχουν καλλυντικά και προϊόντα περιποίησης προσώπου και σώματος, φυτικά και μη, εξαιρετικής ποιότητας που δεν έχουν σε τίποτα να ζηλέψουν τις μεγάλες ξένες εταιρείες. Ρίξτε μια ματιά λοιπόν στο  άρθρο των κοριτσιών, που βρίσκετε στο παρακάτω link, Ελληνικές εταιρίες καλλυντικών. Ενημερωθείτε και γιατί όχι υποστηρίξτε τις και ψωνίστε από αυτές!

Αν και εσείς γνωρίζετε κάποιες ελληνικές εταιρείες καλλυντικών αφήστε έναν σχόλιο στα κορίτσια για να μεγαλώσει πιο πολύ η λίστα!!! 

Bravo κορίτσια! εξαιρετική δουλειά!!!

10 σχόλια:

  1. Ευχαριστούμε πολύ!
    Πράγματι αξίζει τον κόπο να ρίξει κάποιος μια ματιά, τελικά υπάρχουν αξιόλογα ελληνικά καλλυντικά και φυτικά βιολογικά αλλά και συμβατικά σε καλές τιμές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ειναι χαρά μου να υποστηρίζω τις καλές προσπάθειες ;)

      Διαγραφή
  2. το γραψα και στο σαιτ των κοριτσιων ειναι οντως υπεροχη προσπαθεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. :-) είναι πραγματικά εξαιρετική η προσπαθεια! ειναι καλό να στηριζουμε τις ελληνικές εταιρείες στις μερες μας!

      Διαγραφή
  3. μονο της korres η3ερα!!πρεπει να στηριζουμε τα τοπικα προιοντα ειδικα μεσω κρισης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. YPARXOUN DIAFHMISTIKA VIVLIARAKIA KAI TETIA???????KANEIS EGRAFH KAI PRWOTHEIS KALINTIKA H OXI?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα! δεν είμαι σίγουρη ότι καταλαβα την ερώτηση σου... Το συγκεκριμένο post είχε απλά σκοπό να ενημερώσει ότι σε ένα άλλο blog κάποιες κοπέλες προσπάθησαν να συγκεντρώσουν όλες τις ελληνικές εταιρείες καλλυντικών που γνωρίζουν σε μια λίστα. Την προσπάθειά τους βρήκα αξιόλογη .το ανέφερα λοιπον στο δικό μου blog με μοναδικό σκοπό να το δείξω σε κοπέλες που δεν ήξεραν το blog των κοριτσιών.

      Μπορείς αν θες να πατήσεις απάνω στα link του συγκεκριμένου post και να πας στο blog των κοριτσιών και να δεις την λίστα που έχουν φτιαξει..Αν διαβάσεις προσεκτικά οι κοπέλες εκει ζητάνε απο όποιον ξέρει άλλες εταιρείες που δεν αναφέρονται στην λίστα που έχουν φτιάξει να τους το πουν για να προστεθεί.

      Τέτοιο διαφημιστικό λοιπον βιβλίο που να τις περιλαμβάνει όλες ασφαλώς και ΔΕΝ υπάρχει και ΔΕΝ χρειάζεται να πληρώσεις κάτι για να την δεις ή να κάνεις κάπου εγγραφή.

      Από όσο μπορώ επίσης να γνωρίζω το post στο blog των κοριτσιών φτιάχτηκε με σκοπο την ενημέρωση και όχι την προώθηση προϊόντων


      Τα blog είναι χώροι ελέυθερης έκφρασης... Εγώ απλά μοιράζομαι την αγαπη μου για τα καλλυντικά μαζί σας. Γράφω ελεύθερα αυτό που πιστεύω και μοιράζομαι τον ενθουσιασμό μου μαζί σας για προϊόντα που έχω δοκιμάσει. Αυτό είναι όλο! Δεν πληρωνομαι απο καποια εταιρεία για να την προωθήσω.... και ασφαλώς ΔΕΝ προωθώ καλλυντικά.

      Ελπίζω να σε βοήθησα =)

      Διαγραφή

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook